15 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمک-کم-سدیم-چیست-و-چه-کاربردی-دارد؟
نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟ نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟ --> مصرف نمک یددار به دلیل فقر ید در آب و خاک کشور ما، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است....
03/07/25 11:20
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مهم-ترین-مداخله-بهداشتی-برای-رفع-اختلالات-ناشی-از-کمبود-ید-چیست؟
نمک یددار تصفیه شده است. مصرف نمک یددار مهمترین مداخله بهداشتی برای از بین بردن اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) است که در این بین نمکهای تصفیه شده به دلیل خلوص بالا، میزان ید را بهتر و به مدت بیشتر حفظ می کند. البته باید توجه داشت که نمک...
03/05/30 10:21
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اعلام-ممنوعیت-برداشت-نمک-از-دریاچه-مهارلو
نمک از دریاچه مهارلو مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مطرح کرد: اعلام ممنوعیت برداشت نمک از دریاچه مهارلو --> مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ابلاغ ممنوعیت برداشت نمک از دریاچه مهارلو به واحدهای تولیدی...
03/04/17 10:17
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-مصرف-نمک-با-سدیم-محدود،-به-همه-توصیه-می-شود؟
نمک با سدیم محدود، به همه توصیه می شود؟ آیا مصرف نمک با سدیم محدود، به همه توصیه می شود؟ --> سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن...
03/02/11 13:32
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمکدان-را-از-سفره-غذا-حذف-کنید
نمکدان را از سفره غذا حذف کنید توصیه های ششمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ نمکدان را از سفره غذا حذف کنید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حذف نمکدان از سفره غذا، گفت: دفعات کمتر افزودن نمک به غذا، با کاهش خطر عوارض قلبی...
02/11/07 15:28
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمک-ید-دار-تصفیه-شده-را-به-مقدار-کم-در-آخر-پخت-به-غذا-اضافه-کنید
نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید --> مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک ید دار تصفیه...
02/11/06 21:11
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/با-نمک-صورتی-بیشتر-آشنا-شویم
نمک صورتی بیشتر آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم --> شاید یکی از پرسش های عمومی در زمینه مصرف نمک، انتخاب سالم ترین نمک برای مصرف است نمک های صورتی یا بنفش، از جمله نمک های موجود در بازار است که در...
02/11/05 08:33
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-نمک-یددار،-موجب-ایجاد-سرطان-می-شود؟
نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟ همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ آیا نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟ --> ید از عناصر موردنیاز برای رشد و عملکرد بدن و همچنین ساخت هورمون های تیروئیدی محسوب می شود که کمبود آن، اختلالات رشد جسمی و...
02/11/04 12:39
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/مراقب-نمک-پنهان-غذاها-باشید
نمک پنهان غذاها باشید توصیه های چهارمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ مراقب نمک پنهان غذاها باشید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اکثر موادغذایی نمک پنهان دارند، درخصوص مصرف نمک مازاد سر سفره ها هشدار داد و گفت:...
02/11/04 11:06
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/با-تأثیر-مصرف-نمک-زیاد-بر-پرفشاری-خون-بیشتر-آشنا-شویم
نمک زیاد بر پرفشاری خون بیشتر آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با تأثیر مصرف نمک زیاد بر پرفشاری خون بیشتر آشنا شویم --> خونی که در سرخرگ ها جریان دارد، نیرویی به دیواره رگ ها وارد می کند که به آن فشارخون می گویند. اگر فشارخون...
02/11/03 08:51
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود