سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/27
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه

نظارت بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر سلامت استان/ 27 اردیبهشت

بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همه روزه در نقاط مختلف بر سلامت استان در حوزه های مختلف نظارت دارند.

 

شبکه بهداشت و درمان کازرون؛

جمع آوری و معدوم سازی بیش از 400 قلم دارو از مراکز غیرمجاز مداخله کننده در امور درمان در کازرون

در بازدید مشترک کارشناسان امور حقوقی، نظارت بر درمان و سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان کازرون از مراکز غیرمجاز زیبایی و مداخله کننده در امور درمان، بیش از ۴۰۰ مورد اقلام دارویی و پزشکی کشف و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، سرپرست شبکه گفت: در بازدید کارشناسان شبکه از مراکز زیبایی غیرمجاز و مراکز مداخله کننده در امور درمان، ۴۰۸ قلم مواد دارویی و پزشکی جمع آوری و پس از بی خطرسازی در دستگاه ‌های زباله سوز بیمارستانی، با پیگیری واحد امور حقوقی شبکه بهداشت و درمان و با دستور دادستان عمومی و انقلاب کازرون، معدوم شد.

دکتر «فرشید جاودانی» با هشدار در زمینه برخورد قانونی با تهدیدکنندگان سلامت عمومی، افزود: انجام عمل های زیبایی از سوی افراد غیرمتخصص، دخالت در امور پزشکی و تخلف محسوب می شود و می تواند عوارض جبران ناپذیری برای مراجعان به این مراکز به همراه داشته باشد.

او از مردم خواست در صورت مشاهده تخلفات در حوزه درمان، موارد را به واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان اطلاع رسانی کنند‌./س.تدینی

 

توقیف 5 دستگاه زیبایی در یک مرکز غیرمجاز در کازرون

با تلاش کارشناسان سلامت محیط و نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان کازرون، پنج دستگاه زیبایی در یک مرکز غیرمجاز توقیف و مواد مربوط به تزریق ژل و بوتاکس نیز از این محل، جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، سرپرست شبکه گفت: در بازدید کارشناسان شبکه از یک مرکز زیبایی، پنج دستگاه غیرمجاز زیبایی توقیف، اقلام دارویی مربوط به تزریق ژل و بوتاکس جمع آوری و پرونده فرد متخلف نیز به مراجع قضایی ارجاع شده است.

دکتر «فرشید جاودانی» استفاده از دستگاه های زیبایی  از سوی افراد غیرمتخصص را دخالت در امور درمانی و تهدیدی برای سلامت مراجعان برشمرد و ضمن هشدار در زمینه برخورد قانونی با متخلفان، از مردم خواست موارد تخلفات بهداشتی را در تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند./س.تدینی

 

تعطیلی یک بستنی فروشی در کازرون به دلیل انجام تخلفات بهداشتی

بازرسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهید «پیرویان» شهرستان کازرون در بازدید از واحدهای صنفی، یک بستنی فروشی را به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی تعطیل کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، سرپرست معاونت بهداشت شبکه گفت: این واحد بستنی فروشی به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی و در راستای اجرای آیین نامه مقررات ماده ۱۳ مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، از سوی بازرسان سلامت محیط تعطیل شد.

مهندس «محمد احمدی» با تاکید بر اینکه متصدیان واحدهای صنفی برای حفاظت از سلامت مردم ملزم به رعایت قوانین بهداشتی هستند، از شهروندان خواست موارد تخلفات بهداشتی را به سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداست، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند./س.تدینی

 

با تلاش بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت؛

توقیف و جمع آوری 250 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مرودشت از توقیف و جمع آوری 250 کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیر قابل مصرف در بازردیدهای بازرسان بهداشت محیط این شبکه از سطح این شهرستان، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، دکتر «ابراهیم شهریاری» بیان کرد: در پی اجرای برنامه ‌های نظارتی مستمر و با هدف صیانت از سلامت عمومی، بازرسان بهداشت محیط این شبکه موفق به کشف و توقیف 250 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف انسانی از یک فروشگاه مواد غذایی در سطح شهرستان شدند.

او افزود: در این بازرسی که در چارچوب طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی انجام گرفت، مقادیر مواد غذایی شامل اقلام تاریخ گذشته، دارای علائم فساد و نگهداری‌ شده در شرایط نامناسب شناسایی و جمع ‌آوری شده و این اقلام پس از بررسی کارشناسی، معدوم ‌سازی شدند و پرونده تخلف برای پیگیری مراحل قانونی به مراجع ذ‌یصلاح ارجاع گردید.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مرودشت با تاکید بر تداوم و تشدید نظارت ‌های بهداشتی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع ‌رسانی کنند.

 

مرکز بهداشت شهدای والفجر؛

امحاء مزارع گندم و جو آلوده به فاضلاب خام در جنوب شرق شیراز

رییس مرکز بهداشت شهدای والفجر از افزایش استفاده از فاضلاب در زمین ‌های کشاورزی در جنوب شرق شیراز خبر داد و تاکید کرد که این مشکل هنوز وجود دارد و برطرف نشده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» با هشدار نسبت به اثرات تجمعی محصولات آبیاری‌ شده با فاضلاب شهری گفت: این محصولات به دلیل وجود فلزات سنگین، سرطان‌ زا هستند و می ‌توانند مشکلاتی مانند نازایی نیز ایجاد کنند؛ از این رو با جدیت پیگیر این موضوع هستیم و از مسوولان ارشد استانی و شهرستانی درخواست همکاری داریم تا پیش از رسیدن به مرحله امحا، جلوی تولید این محصولات گرفته شود.

رییس مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز تاکید کرد: برای ساماندهی فاضلاب شهری، ارتقای تصفیه ‌خانه‌ها و خارج‌ کردن این پَساب ‌ها از دسترس سودجویان، باید پروژه‌ ای ملی تعریف و بودجه ‌ای مناسب اختصاص یابد که نیازمند پیگیری مسوولان است.

دکتر شریعتی افزود: پیشنهادهایی مانند تَهاتُر زمین یا کشت محصولات غیرخوراکی مانند درختان صنعتی به کشاورزان داده شده است؛ اما به دلیل سود بالای کاشت گندم، برخی همچنان به کار خود ادامه می‌دهند؛ اگر چند نوبت برخورد قاطع انجام شود، احتمالاً این افراد از انجام اینگونه کارها منصرف خواهند شد.

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز در این زمینه بیان کرد: وقتی مزارع با فاضلاب شهری آبیاری می شوند علاوه بر آلودگی خاک، سبب آلوده شدن آب ‌های جاری و زیرزمینی می ‌شود؛ همچنین آبیاری بیش از حد گیاهان با فاضلاب سبب کاهش ارزش غذایی خواهد شد و این مساله مشکلات بسیاری را برای سلامت مردم ایجاد می ‌کند.

مهندس «محمدعلی محسنی پور» افزود: از ابتدای سال 1403 تاکنون بیش از 23 گشت مشترک در قالب «گشت ‌های همپوشان» با حضور سازمان ها و دستگاه ‌های اجرایی مانند فرمانداری، محیط زیست، آبفا، جهاد کشاورزی و سایر نهادها انجام شده و در حال شناسایی زمین‌ هایی هستند که در آ‌نها با فاضلاب خام کشاورزی انجام می ‌شود.

او اضافه کرد: مزارع شناسایی شده گندم و جو آلوده، آبیاری شده با فاضلاب خام در جنوب شرق شیراز با دستور مقام قضایی و حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی امحا شد./م.اصل نژاد

 

در راستای ارتقاء سلامت شهروندان شهرستان بیضا؛

نظارت مشترک شبکه بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی بر مراکز عرضه مواد غذایی پروتئینی

با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان، تیم بهداشت محیط مرکز بهداشت و نماینده اداره دامپزشکی بیضا، از مراکز عرضه مواد غذایی پروتئینی در سطح این شهرستان بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، رییس شبکه گفت: هدف از این بازدیدها، نظارت بر رعایت نکات بهداشتی، حفظ سلامت شهروندان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، پایش قیمت ها، بررسی کیفیت کالا و همچنین مبارزه با گران فروشی و کم فروشی است.

دکتر «محمدیاسین صمیمی» اضافه کرد: رسالت مهم شبکه بهداشت و درمان، دسترسی تمام افراد جامعه به فرآورده‌ های خام دامی سالم و بهداشتی است که تحقق این امر مستلزم نظارت مستمر و دقیق بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآورده‌ها می‌ باشد.

او افزود: شهروندان می ‌توانند شکایت ‌های بهداشتی خود را در تماس با سامانه ۱۹۰ بازرسی و شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیگیری کنند.

 

بازدید مشترک کارشناسان بهداشت و آبفا از سامانه ‌های آبرسانی شهرستان خرم‌ بید

در راستای ارتقای سطح بهداشت آب و اطمینان از سلامت آب شُرب، بازدید مشترکی از سوی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب شهرستان خرم بید، با حضور رییس اداره آبفا خرم ‌بید از سامانه ‌های آبرسانی این شهرستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم ‌بید، در این بازدید میدانی، شاخص ‌های بهداشتی آب شامل کلر باقیمانده،PH  و کدورت اندازه ‌گیری شد؛ همچنین با همکاری و تلاش کارکنان تلاشگر آبفا، عملیات شست ‌و شوی مخزن ذخیره آب نیز به ‌طور کامل انجام شد.

در ادامه این بازدید، مسیرهای انتقال و شبکه ‌های توزیع آب مورد ارزیابی قرار گرفت تا نقاط ضعف احتمالی شناسایی و در جهت رفع آنها برنامه ‌ریزی شود؛ همچنین نحوه نگهداری و بهره ‌برداری از تاسیسات آبرسانی مورد بررسی کارشناسان قرار گرفت.

رئیس اداره آبفا شهرستان خرم ‌بید در حاشیه این بازدید با تاکید بر اهمیت تامین آب سالم برای شهروندان اظهار کرد: با همکاری نزدیک با شبکه بهداشت و درمان و اجرای اقدامات اصلاحی، تلاش داریم که کیفیت آب شُرب در تمام نقاط شهرستان در سطح مطلوب باقی بماند.

کارشناسان بهداشت خرم بید نیز با اشاره به نقش کلیدی نظارت ‌های مستمر در پیشگیری از بروز بیماری ‌های ناشی از آب ناسالم، خواستار استمرار بازدیدهای دوره ‌ای و مشارکت مستمر دو دستگاه برای ارتقاء سلامت جامعه شدند.

این اقدامات در راستای تامین آب سالم و پایدار برای شهروندان انجام شده و به ‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد؛

حضور میدانی رییس شبکه بهداشت فیروزآباد در روند اجرای طرح ساماندهی تولید و عرضه عرقیات سالم

در راستای ارتقای کیفیت محصولات سنتی و تضمین سلامت مصرف ‌کنندگان، رییس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد با همراهی تیمی از کارشناسان تخصصی این شبکه از روند اجرای طرح ساماندهی تولید و عرضه عرقیات گیاهی در شهر میمند، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «محمد دوله» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، با حضور در واحدهای تولیدی عرقیات گیاهی شهر میمند، از نزدیک در جریان اجرای طرح ساماندهی این واحدها قرار گرفت.

در این بازدید که با همراهی کارشناسان واحدهای غذا و دارو، بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای انجام شد، وضعیت بهداشتی محیط کار، ایمنی شغلی، فرآیند تولید، کیفیت مواد اولیه و بسته ‌بندی نهایی محصولات مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار گرفت.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد در این بازدید با تاکید بر ضرورت اجرای دقیق ضوابط بهداشتی در تولید فرآورده ‌های گیاهی گفت: عرقیات گیاهی از جمله محصولات پُر مصرف در میان خانواده‌ های ایرانی است و ارتقای کیفیت و سلامت این محصولات به طور مستقیم بر سلامت جامعه تأثیر دارد؛ رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل تولید، از دریافت مواد اولیه تا بسته ‌بندی نهایی، موضوعی حیاتی و غیر قابل چشم ‌پوشی است.

«محمد دوله» در ادامه افزود: هدف ما از اجرای این طرح، تنها برخورد یا تعطیلی نیست، بلکه هدایت تولیدکنندگان به سمت فعالیت سالم، بهداشتی و استاندارد است؛ شبکه بهداشت و درمان در کنار نظارت، آماده ارائه آموزش ‌ها و مشاوره ‌های تخصصی به تولیدکنندگان این حوزه است.

طرح ساماندهی عرقیات گیاهی با هدف ارتقای سطح کیفی، بهداشتی و ایمنی تولید این فرآورده ‌ها، از سوی مرکز بهداشت شهرستان فیروزآباد و با همکاری تیم ‌های تخصصی در حال اجرا است.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 124325
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب