سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/09
  • - تعداد بازدید: 91
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نظارت بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر سلامت استان/ 9 اردیبهشت

بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همه روزه در نقاط مختلف بر سلامت استان در حوزه های مختلف نظارت دارند.

 

از سوی بازرسان بهداشت محیط انجام شد؛

جمع‌آوری ۸۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در مرودشت

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان مرودشت، در راستای نظارت بر سلامت مواد غذایی و صیانت از بهداشت عمومی، طی بازرسی ‌های میدانی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، ۸۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را کشف و جمع ‌آوری کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، سرپرست شبکه گفت: با تلاش بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان مرودشت و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 80 کیلوگرم انواع نوشیدنی به دلیل عدم تطابق با استانداردهای بهداشتی و احتمال ایجاد بیماری‌ های ناشی از مصرف، توقیف و بر اساس ضوابط قانونی معدوم سازی شد.  

دکتر «ابراهیم شهریاری» افزود: کارشناسان بهداشت محیط در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ضمن آموزش نکات بهداشتی به متصدیان واحدهای صنفی، بر اهمیت رعایت اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و ضرورت توجه به تاریخ مصرف و شرایط بهداشتی تاکید می کنند.

او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

 

 

تعطیلی 10 مرکز متخلف بهداشتی در شهرستان آباده

در راستای اجرای طرح ضربتی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان آباده و همزمان با هفته سلامت، 10 مرکز متخلف بهداشتی در شهرستان آباده تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آباده، رئیس مرکز بهداشت آباده با اعلام این خبر گفت: طرح ضربتی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، با فرا رسیدن هفته سلامت در سطح شهرستان آباده اجرا شده و تمامی مراکز فروش مواد غذایی، رستوران ها، نانوایی ها و فست فودها، زیر ذره بین کارشناسان مرکز بهداشت قرار گرفته و در راستای این طرح برای بسیاری از متخلفان، اخطار بهداشتی صادر و تعدادی نیز به مراجع قانونی معرفی شده اند.

«محسن کرم نژاد» با اشاره به اینکه در این طرح که ویژه هفته سلامت در شهرستان آباده انجام شده، 10 مرکز متخلف با دستور مراجع قضایی تعطیل شدند، اضافه کرد: اجرای اینگونه طرح ها در طول سال ادامه دارد و بازرسان مرکز بهداشت، هنگام بازدید از بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در صورت مشاهده تخلف بهداشتی، با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.

 

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا؛

تشدید نظارت بر نانوایی های شهرستان بیضا

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بیضا از تداوم نظارت بازرسان بهداشت محیط بر عملکرد نانوایی‌ های این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، دکتر « محمد یاسین صمیمی» گفت: رعایت نکردن بهداشت فردی، استفاده نکردن از ماسک و دستکش و ضدعفونی نکردن محیط کار از مهم ترین تخلف‌های بهداشتی در نانوایی ها به شمار می رود.

او با اشاره به اینکه دستورالعمل ‌های بهداشتی به نانوایی ‌های سطح شهرستان ابلاغ شده است، اضافه کرد: در روز‌های گذشته بازرسی از نحوه ارایه خدمات واحد‌های صنفی به ویژه نانوایی ‌ها از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بیضا تشدید شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بیضا ادامه داد: نانوایی ها یکی از مهم ترین اماکن عرضه و تهیه مواد غذایی در جامعه هستند و رعایت نکات بهداشتی در این اماکن از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، زیرا رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی در نانوایی ها، می تواند منجر به انتقال بیماری های مختلف از طریق نان به شهروندان شود.

دکتر صمیمی بیان کرد: آموزش و آگاه سازی کارکنان نانوایی ها در زمینه رعایت مسایل بهداشتی، نقش کلیدی در تضمین سلامت مصرف کنندگان دارد، بنابراین نانواها باید به طور مرتب آموزش های لازم در این زمینه را دریافت کنند تا با استانداردها و روش های صحیح کار آشنا شده و بتوانند از آنها در محیط کار بهره ببرند.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 122863
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب