سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر  لزوم رعایت کامل شئونات اخلاقی و اسلامی در تمام مراکز مجموعه سلامت در نشست شورای انطباق دانشگاه

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر لزوم رعایت کامل شئونات اخلاقی و اسلامی در تمام مراکز مجموعه سلامت در نشست شورای انطباق دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست شورای انطباق دانشگاه، رعایت کامل شئونات اخلاقی و اسلامی در مراکز زیرمجموعه سلامت را یک ضرورت خواند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در نشست صبح امروز شورای انطباق دانشگاه با تاکید بر رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی در تمامی مراکز زیرمجموعه حوزه سلامت، به ویژه محیط های آموزشی و درمانی گفت: مبانی قانون انطباق باید به درستی در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا شود.

آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس.

آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز شنبه بیست و سوم اردیبهشت 1402، اعلام کرد. از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و 277 هزار و 786 تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، 664 هزار و 592 بیمار مثبت شناسایی شده است.

تنظیمات قالب