سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید

18 مورد یافت شد

شایعات تغذیه ای در مورد مصرف نمک که نباید باور کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/شایعات-تغذیه-ای-در-مورد-مصرف-نمک-که-نباید-باور-کنید

نمک که نباید باور کنید مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز؛ شایعات تغذیه ای در مورد مصرف نمک که نباید باور کنید --> نمک مصرفی صرفا همان نمکی است که همراه غذا مصرف می شود و مواد غذایی نمک ندارد؟ در پاسخ به این باور نادرست باید گفت علاوه بر نمک که در مراحل پخت...

04/06/15 12:53

نمک دریا؛ مفید یا مضر؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمک-دریا؛-مفید-یا-مضر؟

نمک دریا؛ مفید یا مضر؟ نمک دریا؛ مفید یا مضر؟ --> در دنیای امروز که اطلاعات با سرعت گسترده ای در فضای مجازی منتشر می‌شود، تمایز میان واقعیت و باورهای نادرست، به چالشی اساسی تبدیل شده است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی...

04/03/06 16:01

پاسخ علمی به 4 باور نادرست در مورد مصرف انواع نمک

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/پاسخ-علمی-به-4-باور-نادرست-در-مورد-مصرف-انواع-نمک

نمک پاسخ علمی به 4 باور نادرست در مورد مصرف انواع نمک --> نمک از جمله مواد غذایی است که به طور روزانه، در برنامه غذایی همه ما وجود دارد. بنابراین توجه به سلامت این ماده، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در ادامه به چند باور غلط رایج در مورد مصرف این ماده...

03/09/04 10:53

نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمک-کم-سدیم-چیست-و-چه-کاربردی-دارد؟

نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟ نمک کم سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟ --> مصرف نمک یددار به دلیل فقر ید در آب و خاک کشور ما، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است....

03/07/25 11:20

مهم ترین مداخله بهداشتی برای رفع اختلالات ناشی از کمبود ید چیست؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مهم-ترین-مداخله-بهداشتی-برای-رفع-اختلالات-ناشی-از-کمبود-ید-چیست؟

نمک‌ یددار تصفیه شده است. مصرف نمک یددار مهم‌ترین مداخله بهداشتی برای از بین بردن اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) است که در این بین نمک‌های تصفیه شده به دلیل خلوص بالا، میزان ید را بهتر و به مدت بیشتر حفظ می کند. البته باید توجه داشت که نمک...

03/05/30 10:21

اعلام ممنوعیت برداشت نمک از دریاچه مهارلو

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اعلام-ممنوعیت-برداشت-نمک-از-دریاچه-مهارلو

نمک از دریاچه مهارلو مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مطرح کرد: اعلام ممنوعیت برداشت نمک از دریاچه مهارلو --> مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ابلاغ ممنوعیت برداشت نمک از دریاچه مهارلو به واحدهای تولیدی...

03/04/17 10:17

آیا مصرف نمک با سدیم محدود، به همه توصیه می شود؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/آیا-مصرف-نمک-با-سدیم-محدود،-به-همه-توصیه-می-شود؟

نمک با سدیم محدود، به همه توصیه می شود؟ آیا مصرف نمک با سدیم محدود، به همه توصیه می شود؟ --> سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن...

03/02/11 13:32

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید

http://sums.ac.ir/اخبار/نمکدان-را-از-سفره-غذا-حذف-کنید

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید توصیه های ششمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ نمکدان را از سفره غذا حذف کنید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حذف نمکدان از سفره غذا، گفت: دفعات کمتر افزودن نمک به غذا، با کاهش خطر عوارض قلبی...

02/11/07 15:28

نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمک-ید-دار-تصفیه-شده-را-به-مقدار-کم-در-آخر-پخت-به-غذا-اضافه-کنید

نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید --> مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک ید دار تصفیه...

02/11/06 21:11

با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/با-نمک-صورتی-بیشتر-آشنا-شویم

نمک صورتی بیشتر آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم --> شاید یکی از پرسش های عمومی در زمینه مصرف نمک، انتخاب سالم ترین نمک برای مصرف است نمک های صورتی یا بنفش، از جمله نمک های موجود در بازار است که در...

02/11/05 08:33

تنظیمات قالب