جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

6 مورد یافت شد

سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست تقویت کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/سیستم-ایمنی-خود-را-با-مصرف-ماست-تقویت-کنید

سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست تقویت کنید توصیه های چهاردهمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست تقویت کنید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر تاثیر مصرف ماست در تقویت سیستم ایمنی، گفت: ماست منبع...

02/11/14 12:22

مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/مصرف-لبنیات-از-کوتاه-قدی-کودکان-پیشگیری-می-کند

مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند --> مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در سیزهمین پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم با اعلام این که مصرف...

02/11/14 08:38

تغذیه سالم؛ مهمترین عامل سلامتی جامعه و افراد

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/تغذیه-سالم؛-مهمترین-عامل-سلامتی-جامعه-و-افراد

پویش ملی تغذیه سالم برای ارتقای فرهنگ سلامت تغذیه در سطح جامعه، مهمترین عامل سلامتی افراد را تغذیه سالم از طریق ارائه آموزش های صحیح به جامعه دانست. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از وبدا، دکتر «مجید...

02/11/13 09:10

کمک به کنترل فشار خون با مصرف لبنیات

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/کمک-به-کنترل-فشار-خون-با-مصرف-لبنیات

کمک به کنترل فشار خون با مصرف لبنیات در دوازدهمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مطرح شد: کمک به کنترل فشار خون با مصرف لبنیات --> مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یکی از راهکارهای کاهش فشار خون را مصرف روزانه لبنیات عنوان کرد و گفت:...

02/11/12 11:06

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/لبنیات-کم-چرب-خطر-ابتلا-به-پوکی-استخوان-را-کاهش-می-دهد

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد توصیه های نهمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در کاهش خطرات...

02/11/09 13:46

نمک ‌های رنگی و سنگ نمک، سلامتی انسان را به خطر می‌اندازند

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/نمک-‌های-رنگی-و-سنگ-نمک،-سلامتی-انسان-را-به-خطر-می‌اندازند

نمک ‌های رنگی و سنگ نمک، سلامتی انسان را به خطر می‌اندازند پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ نمک ‌های رنگی و سنگ نمک، سلامتی انسان را به خطر می‌اندازند --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار درخصوص مصرف نمک‌ های رنگی و سنگ نمک، گفت:...

02/11/08 08:19

تنظیمات قالب