1 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نکات-تغذیه-ای-و-بهداشتی-در-تهیه-و-توزیع-غذاهای-نذری-در-ایام-محرم-و-صفر
نذری در ایام محرم و صفر نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر --> در ایام ماه محرم و صفر بسیاری از افراد، اقدام به پخش نذری می کنند که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و مصرف غذاهای نذری، دانستن نکاتی...
02/05/08 12:36
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود