جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

4 مورد یافت شد

ضرورت شناسه دار شدن محصولات کشاورزی و تشدید نظارت در راستای کاهش باقیمانده سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/ضرورت-شناسه-دار-شدن-محصولات-کشاورزی-و-تشدید-نظارت-در-راستای-کاهش-باقیمانده-سموم-و-آفت-کش-ها-در-محصولات-کشاورزی

سلامت و امنیت غذایی مردم استان دانست. مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و عضو شورای عالی غذا در استان فارس نیز در این نشست با تاکید بر اجرای برنامه عملیاتی طرح شناسه دار شدن محصولات خام کشاورزی در فارس، گزارشی از آخرین...

03/04/09 16:36

کمیته بهبود کیفیت و سلامت نان برگزار شد

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/کمیته-بهبود-کیفیت-و-سلامت-نان-برگزار-شد

سلامت و امنیت غذایی؛ کمیته بهبود کیفیت و سلامت نان برگزار شد --> کمیته بهبود کیفیت و سلامت نان با حضور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و نمایندگان دستگاه های ذیربط در وزارت بهداشت برگزار شد. به گزارش خبرنگار وبدا، کمیته بهبود کیفیت و سلامت...

02/08/24 13:54

جمع آوری ۸۳۵ قلم داروهای غیرمجاز و قاچاق در یکی از عطاری های شهرستان کازرون

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/جمع-آوری-۸۳۵-قلم-داروهای-غیرمجاز-و-قاچاق-در-یکی-از-عطاری-های-شهرستان-کازرون

جمع آوری ۸۳۵ قلم داروهای غیرمجاز و قاچاق در یکی از عطاری های شهرستان کازرون شبکه بهداشت و درمان کازرون جمع آوری ۸۳۵ قلم داروهای غیرمجاز و قاچاق در یکی از عطاری های شهرستان کازرون --> در بازرسی کارشناسان اداره مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور دانشگاه...

02/08/14 17:07

تقدیر از واحدها و مسوولان فنی برتر صنایع غذایی در فارس

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/تقدیر-از-واحدها-و-مسوولان-فنی-برتر-صنایع-غذایی-در-فارس

تقدیر از واحدها و مسوولان فنی برتر صنایع غذایی در فارس به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا انجام شد؛ تقدیر از واحدها و مسوولان فنی برتر صنایع غذایی در فارس --> با حضور مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از واحدها و مسوولان فنی برتر...

02/04/22 10:38

تنظیمات قالب