سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید

63 مورد یافت شد

راهکارهای تغذیه ای برای کاهش سوءهاضمه

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/راهکارهای-تغذیه-ای-برای-کاهش-سوءهاضمه

راهکارهای تغذیه ای برای کاهش سوءهاضمه راهکارهای تغذیه ای برای کاهش سوءهاضمه --> سو هاضمه (دیس پپسی) نوعی اختلال گوارشی است که در آن شخص توانایی گوارش غذای خود را از دست می دهد و شامل ناراحتی یا درد مقاوم و نامشخص در بخش بالایی شکم است. علت های مختلفی باعث...

03/12/05 12:52

پایانی بر خستگی با رژیم‌های فستینگ

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/پایانی-بر-خستگی-با-رژیم‌های-فستینگ

پایانی بر خستگی با رژیم‌های فستینگ پایانی بر خستگی با رژیم‌های فستینگ --> مطالعات نشان داد که همسو کردن مصرف غذا با ساعت طبیعی بدن می‌تواند استقامت عضلانی و عملکرد شناختی را افزایش دهد و سبک زندگی سالمتری جهت مدیریت خستگی ارائه کند. به گزارش روابط...

03/11/27 11:07

مهم توصیه های تغذیه ای پس از انجام تمرین های ورزشی

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مهم-توصیه-های-تغذیه-ای-پس-از-انجام-تمرین-های-ورزشی

مهم توصیه های تغذیه ای پس از انجام تمرین های ورزشی مهم توصیه های تغذیه ای پس از انجام تمرین های ورزشی --> پس از یک تمرین شدید، بدن در حالت فرسودگی قرار می گیرد. ذخایر گلیکوژن عضلانی تخلیه شده، پروتئین ها تجزیه شده و مایعات و الکترولیت ها در اثر تعرق از...

03/11/21 08:51

جایگزین های غذایی و حفظ سلامت غذایی خانواده

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/جایگزین-های-غذایی-و-حفظ-سلامت-غذایی-خانواده

جایگزین های غذایی و حفظ سلامت غذایی خانواده جایگزین های غذایی و حفظ سلامت غذایی خانواده --> در سال های اخیر افزایش قیمت اقلام غذایی منجر به سوءتغذیه و کاهش دسترسی افراد به گروه های غذایی مفید شده است که با شناخت جایگزین های غذایی با قیمت مناسب تر و ارزش...

03/11/19 09:34

نقش تغذیه بر کیفیت خواب

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نقش-تغذیه-بر-کیفیت-خواب

نقش تغذیه بر کیفیت خواب نقش تغذیه بر کیفیت خواب --> بی خوابی یکی از معضل های زندگی افراد است که می تواند بر روی کیفیت و عملکردهای روزانه تاثیر بگذارد، با احساس خستگی در روز همراه باشد و از کیفیت و تمرکز افراد بکاهد. امروزه برای درمان بی خوابی راهکارهای...

03/11/17 14:43

توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به ایدز

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/توصیه-های-تغذیه-ای-برای-مبتلایان-به-ایدز

تغذیه سالم در بهبود علائم این بیماری موثر است و توان مقابله بدن با ویروس را افزایش می دهد. در بیماران مبتلا به ایدز، رژیم غذایی مناسب برای حفظ و تقویت عملکرد سیستم ایمنی و طولانی شدن طول عمر بیمار ضروری است. تغذیه مناسب منجر به بهبود حفظ توده عضلانی، کاهش...

03/11/17 11:35

23 گام تغذیه ­ای تا تقویت سیستم ایمنی

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/23-گام-تغذیه-­ای-تا-تقویت-سیستم-ایمنی

23 گام تغذیه ­ای تا تقویت سیستم ایمنی 23 گام تغذیه ­ای تا تقویت سیستم ایمنی --> آنچه از بررسی متون علمی و گزارش ­های مراکز پژوهشی معتبر می­توان استنباط کرد این است که برای مقابله با بیماری­­ ها، بهترین شیوه ارتقا و تقویت وضعیت سیستم ایمنی...

03/11/06 12:41

نقش تغذیه در کاهش و یا افزایش خطر ابتلا به سرطان/ بخش یک

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نقش-تغذیه-در-کاهش-و-یا-افزایش-خطر-ابتلا-به-سرطان⁄-بخش-یک

نقش تغذیه در کاهش و یا افزایش خطر ابتلا به سرطان/ بخش یک همگام با پویش ملی مبارزه با سرطان؛ نقش تغذیه در کاهش و یا افزایش خطر ابتلا به سرطان/ بخش یک --> سرطان یکی از علت های اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. با رشد سریع و پیری جمعیت، انتظار می رود بار...

03/11/03 14:36

آشنایی با مزایا و معایب روش های پخت مواد غذایی

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آشنایی-با-مزایا-و-معایب-روش-های-پخت-مواد-غذایی

آشنایی با مزایا و معایب روش های پخت مواد غذایی آشنایی با مزایا و معایب روش های پخت مواد غذایی --> روش های پخت علاوه بر اینکه مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد، قابلیت هضم آن ماده غذایی را نیز افزایش می دهد. به طور کلی روش های پخت غذا به سه دسته...

03/10/18 10:36

ویتامین P چیست؟

http://sums.ac.ir/اخبار/ویتامین--P-چیست؟

ویتامین P چیست؟ ویتامین P چیست؟ --> وقتی از ویتامین P صحبت می ‌کنیم، منظور یک ویتامین جدید نیست، بلکه مفهوم لذت بردن از غذا است. لذت بردن از غذا به همان اندازه که به مواد مغذی موجود در غذا اهمیت می‌دهیم، مهم است. «ویتامین لذت»...

03/10/12 09:39

تنظیمات قالب