جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

5 مورد یافت شد

راه های پیشگیری از حمله قلبی

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/راه-های-پیشگیری-از-حمله-قلبی

راه های پیشگیری از حمله قلبی راه های پیشگیری از حمله قلبی --> عوامل خطر، عاداتی در سبک زندگی هستند که می‌توانند احتمال ابتلا به سکته قلبی را افزایش دهند. بنابراین شناخت این عوامل بسیار مهم است و نخستین گام برای شناخت عوامل خطر زمینه ساز حمله قلبی،...

03/07/08 11:15

تاثیر وضعیت سلامت دهان و دندان بر سلامت عمومی بدن

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/تاثیر-وضعیت-سلامت-دهان-و-دندان-بر-سلامت-عمومی-بدن

تاثیر وضعیت سلامت دهان و دندان بر سلامت عمومی بدن تاثیر وضعیت سلامت دهان و دندان بر سلامت عمومی بدن --> بیماری ‌های دهان و دندان تأثیر زیادی بر سلامت عمومی بدن داشته و با بیماری ‌های سیستمیک ارتباط نزدیک دارد. این ارتباط به دلیل وجود مسیرهای...

03/03/21 12:54

بیش از ۴۵ درصد مرگ‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر مربوط به حوزه قلبی و عروقی است

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/بیش-از-۴۵-درصد-مرگ‌های-ناشی-از-بیماری‌های-غیرواگیر-مربوط-به-حوزه-قلبی-و-عروقی-است

بیش از ۴۵ درصد مرگ‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر مربوط به حوزه قلبی و عروقی است معاون بهداشت وزارت بهداشت: بیش از ۴۵ درصد مرگ‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر مربوط به حوزه قلبی و عروقی است --> معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه...

03/01/26 09:01

ارتقای فرهنگ آگاهی از عوامل بیماری زا در سنین پایین، با برگزاری همایش های سلامت محور و کاربردی

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/ارتقای-فرهنگ-آگاهی-از-عوامل-بیماری-زا-در-سنین-پایین،-با-برگزاری-همایش-های-سلامت-محور-و-کاربردی

ارتقای فرهنگ آگاهی از عوامل بیماری زا در سنین پایین، با برگزاری همایش های سلامت محور و کاربردی تاکید معاون بهداشت وزارت بهداشت در پانزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و هشتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی شیراز؛ ارتقای فرهنگ آگاهی از عوامل بیماری زا در سنین...

02/11/05 16:05

آیا تغذیه می تواند در پیشگیری از بیماری های قلبی موثر باشد؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-تغذیه-می-تواند-در-پیشگیری-از-بیماری-های-قلبی-موثر-باشد؟

بیماری های قلبی عروقی به شمار می رود و عوامل خطر تغذیه ای شامل مصرف زیاد قند، نمک و چربی، مصرف کم سبزی و میوه، مصرف کم حبوبات، نان و غلات سبوس دار است. آیا مصرف شکر با بیماری های قلبی عروقی ارتباط دارد؟ تحقیقات نشان داده است که مصرف شکر در دوره ۲۰ ساله با...

02/07/11 09:07

تنظیمات قالب