جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

4 مورد یافت شد

کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری «سلیاک» ویژه کارشناسان غیر واگیر شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/کارگاه-آموزشی-آشنایی-با-بیماری-«سلیاک»-ویژه-کارشناسان-غیر-واگیر-شبکه-های-بهداشت-و-درمان-دانشگاه-علوم-پزشکی-شیراز-برگزار-شد

بیماران سلیاک فارس، دکتر «محبوبه فضائلی» عضو هیات علمی بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز و مدیر عامل کارخانه تولید محصولات بدون گلوتن فارس (موگه)، «ژاله صادقی» مدیر عامل انجمن سلیاک فارس، مهندس «سید مجدالدین نیرومند»...

03/04/23 13:58

دومین مرحله توزیع بن و بسته های حمایتی بیماران سلیاک در کازرون

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/دومین-مرحله-توزیع-بن-و-بسته-های-حمایتی-بیماران-سلیاک-در-کازرون

بیماران سلیاک در کازرون شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون دومین مرحله توزیع بن و بسته های حمایتی بیماران سلیاک در کازرون --> به همت واحد مبارزه با بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت شهید «پیرویان» کازرون، در هفته ملی سلامت، دومین همایش بیماری...

03/02/08 13:00

توزیع نان و محصولات غذایی ویژه برای حدود 1500 بیمار سلیاک شناسایی شده در فارس

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/توزیع-نان-و-محصولات-غذایی-ویژه-برای-حدود-1500-بیمار-سلیاک-شناسایی-شده-در-فارس

بیماران سلیاک را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا برشمرد که با شناسایی نزدیک به هزار و پانصد بیمار مبتلا به سلیاک همراه بوده است. دکتر مظلومی با بیان اینکه بیماران مبتلا به سلیاک قادر به استفاده از نان های موجود در بازار نیستند، افزود: در همین...

02/06/21 16:57

جایگاه مهم تغذیه در ارتقای سلامت عمومی جامعه و نسل های آینده

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/جایگاه-مهم-تغذیه-در-ارتقای-سلامت-عمومی-جامعه-و-نسل-های-آینده

بیماران سلیاک یکی از برنامه های مهم و ضروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه سلامت غذایی است. او اضافه کرد: همچنین واحدهای تولید کننده محصولات سلیاک در استان نیز مورد حمایت دانشگاه قرار دارند. معاونان دانشگاه و اعضای شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم...

02/03/29 10:50

تنظیمات قالب