جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

8 مورد یافت شد

پاسخگویی به 2 باور نادرست درباره مصرف شیر و لبنیات محلی

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/پاسخگویی-به-2-باور-نادرست-درباره-مصرف-شیر-و-لبنیات-محلی

پاسخگویی به 2 باور نادرست درباره مصرف شیر و لبنیات محلی همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ پاسخگویی به 2 باور نادرست درباره مصرف شیر و لبنیات محلی --> همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم که با محوریت دو موضوع مصرف صحیح نمک...

02/11/15 08:39

آیا می توان بستنی را جایگزین شیر کرد؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-می-توان-بستنی-را-جایگزین-شیر-کرد؟

آیا می توان بستنی را جایگزین شیر کرد؟ همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ آیا می توان بستنی را جایگزین شیر کرد؟ --> بستنی از شیر، شکر و چربی تشکیل شده است. شیر حاوی کلسیم است، اما شکر و چربی فایده ای برای سلامت استخوان ها و دندان ها ندارد،...

02/11/11 08:10

با ترکیبات شگفت انگیز گروه شیر و لبنیات بیشتر آشنا شویم

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/با-ترکیبات-شگفت-انگیز-گروه-شیر-و-لبنیات-بیشتر-آشنا-شویم

با ترکیبات شگفت انگیز گروه شیر و لبنیات بیشتر آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با ترکیبات شگفت انگیز گروه شیر و لبنیات بیشتر آشنا شویم --> بیش از 6 میلیارد نفر در سراسر جهان شیر و فرآورده های لبنی مصرف می کنند. سرانه مصرف شیر...

02/11/09 09:08

دریافت مقدار کافی کلسیم روزانه، چگونه به سلامت ما کمک می کند؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/دریافت-مقدار-کافی-کلسیم-روزانه،-چگونه-به-سلامت-ما-کمک-می-کند؟

دریافت مقدار کافی کلسیم روزانه، چگونه به سلامت ما کمک می کند؟ همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ دریافت مقدار کافی کلسیم روزانه، چگونه به سلامت ما کمک می کند؟ --> ﺷﻴــﺮ ﻳﻚ ﻏﺬﺍﻱ ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ پروتئین با کیفیت بالا، ﺍﻧﻮﺍﻉ...

02/11/08 14:08

با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/با-نمک-صورتی-بیشتر-آشنا-شویم

با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم --> شاید یکی از پرسش های عمومی در زمینه مصرف نمک، انتخاب سالم ترین نمک برای مصرف است نمک های صورتی یا بنفش، از جمله نمک های موجود در بازار است که...

02/11/05 08:33

آیا نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-نمک-یددار،-موجب-ایجاد-سرطان-می-شود؟

آیا نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟ همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ آیا نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟ --> ید از عناصر موردنیاز برای رشد و عملکرد بدن و همچنین ساخت هورمون های تیروئیدی محسوب می شود که کمبود آن، اختلالات رشد...

02/11/04 12:39

با تأثیر مصرف نمک زیاد بر پرفشاری خون بیشتر آشنا شویم

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/با-تأثیر-مصرف-نمک-زیاد-بر-پرفشاری-خون-بیشتر-آشنا-شویم

با تأثیر مصرف نمک زیاد بر پرفشاری خون بیشتر آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با تأثیر مصرف نمک زیاد بر پرفشاری خون بیشتر آشنا شویم --> خونی که در سرخرگ ها جریان دارد، نیرویی به دیواره رگ ها وارد می کند که به آن فشارخون می...

02/11/03 08:51

با نمک و انواع آن آشنا شویم

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/با-نمک-و-انواع-آن-آشنا-شویم

با نمک و انواع آن آشنا شویم همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با نمک و انواع آن آشنا شویم --> نمک نامی است عام که به کلرور سدیم (ترکیب کلر و سدیم) گفته می شود، کلرور سدیم به صورت بلورهای سفید مکعبی شکل با دانه های بسیار ریز در طبیعت وجود...

02/10/30 16:09

تنظیمات قالب