جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/09/28
  • - تعداد بازدید: 442
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو منصوب شد

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در حکمی دکتر «شاهمرادی» را به عنوان مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو منصوب کرد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «سید حیدر محمدی» در این حکم آورده است:

نظر به تجربیات ارزشمند، تعهد، تخصص و توانمندی مدیریتی، جنابعالی را به عنوان«مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی» سازمان غذا و دارو منصوب می نمایم. امید است با بهره گیری از کلیه ظرفیت های موجود و تعامل سازنده با کلیه دست اندرکاران عرصه تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیران و کارکنان سازمان، وزارت متبوع و معاونت های غذا و دارو دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی کشور در راستای اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست های دولت مردمی و تحقق اهداف و سیاست های کلان سلامت و برنامه های سازمان از جمله موارد ذیل انجام وظیفه نمایید.
1) تعیین و تدوین سیاست ها، خط مشی ها، ضوابط، استاندارد ها و مقررات مربوط به ورود، تولید، نگهداری، توزیع، صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با در نظر گرفتن نیازها پس از هماهنگی لازم با اینجانب و با اولویت تقویت کمی و کیفی سیاست حمایت از تولیدات داخلی و دانش بنیان.
2) برنامه ریزی به منظور نظارت و کنترل بر کلیه تولیدات و واردات تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با رویکرد تقویت نظارت های پسینی و تسریع در فرایندهای مرتبط.
3) برنامه ریزی به منظور نظارت بر امور شرکت های توزیع کننده و ارائه کننده خدمات پس از فروش تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی و همچنین برگزاری منظم جلسات کمیته های مرتبط با هدف تسهیل امور ذینفعان خارجی و داخلی خصوصاً کمیته های فنی، علمی و قیمت گذاری.
4) برنامه ریزی و نظارت به منظور تعیین مبانی محاسبه تعرفه فروش و هزینه های خدمات پس از فروش تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با هماهنگی سازمان های مربوطه.
5) ایجاد بانک اطلاعاتی برای شناسایی و ثبت اطلاعات شرکت های تولیدکننده، واردکننده، توزیع کننده و همچنین تجهیز و نگهداشت در حوزه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با هماهنگی سازمان های مربوطه.
6) برنامه ریزی و هماهنگی جهت اعتبارسنجی و رتبه بندی شرکت های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی.
7) افزایش سطح اطلاعات عمومی جامعه، دانشگاه ها و مدیریت های مراکز بهداشتی- درمانی در خصوص قاچاق کالاها، تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی و مضرات فردی، سازمانی و اجتماعی آنها؛ با اولویت بهره مندی از سامانه ttac.
8) تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در زمینه بسترسازی مناسب جهت صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با هماهنگی سازمان های ذی ربط.
9) تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای تنظیم بازار تجهیزات پزشکی و پیشگیری از بروز کمبودهای کوتاه، میان و بلند مدت.
10) ساماندهی ساختار و جایگاه اداری حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی در دانشگاه ها با هدف ایجاد وحدت رویه در پیگیری اولویت ها و عملکردهای ملی و منطقه ای اعلامی از سوی سازمان متبوع.
11) تسریع بیشتر در فرآیند برون سپاری کلیه وظایف غیر حاکمیتی مربوط به آن اداره کل با هدف تسهیل امور مراجعین، کاهش بار هزینه های غیر ضروری و استفاده بهینه از توان کارشناسی موجود در راستای اولویت های سازمانی.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 91691
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب