۷۶ مبتلای جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند/ فوت ۵ بیمار دیگر
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای آخرین وضعیت کرونا در کشور را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
«تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۴۸۹ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۱۵۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۲۷۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۹۲۵ دُز رسید.
از دیروز تا امروز ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۹ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۵۴۴ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۱۹۸ رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۶۳ هزار و ۹۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
۴۳۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۶ میلیون و ۵۰۷ هزار و ۷۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۱۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۴۶ شهر در وضعیت زرد و ۲۹۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.»
پایان خبر
نظر دهید