جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/07
  • - تعداد بازدید: 185
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

کارگاه آموزشی «بیماری های منتقله از آب و غذا» در شیراز آغاز به کار کرد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست کشوری «بیماری‌های منتقله از آب و غذا» که با حضور کارشناسان بیماری‌های واگیر از سراسر کشور برگزار شد، با تأکید بر اهمیت نظام پایش و مراقبت از بیماری‌های منتقله از آب و غذا، نقش حیاتی این نظام‌ را در شناسایی سریع شیوع بیماری‌ها، کنترل مؤثر اپیدمی‌ها و حفاظت از سلامت عمومی، مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با ارائه آمار و شواهد به اهمیت شناسایی سریع منابع آلودگی و اقدامات هدفمند برای مهار آن‌ها پرداخت و گفت: رعایت استانداردهای بهداشتی و ارتقای سیستم‌های مراقبت از بیماری‌ها به‌ویژه در شرایط بحران‌های بهداشتی، از اولویت‌های نظام سلامت کشور است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین به تجارب موفق این دانشگاه در کنترل بیماری‌های واگیر اشاره کرد و خواستار تقویت همکاری‌های بین استانی و ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی در سطح ملی شد.

دکتر ایلامی به نقش تاریخی «ابن سینا»، دانشمند و پزشک برجسته ایرانی، در مدیریت و کنترل بیماری‌های واگیر اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقدامات ابن سینا در مقابله با بیماری‌های واگیر، تأکید بر بهداشت فردی و عمومی، تصفیه آب و دفع مناسب زباله‌ها بوده است که همچنان از اصول بنیادین کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا به شمار می‌رود.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بیان دیگر دستاوردهای ابن سینا گفت: این دانشمند برجسته با تأکید بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، پایه‌های اولیه علم پیشگیری از بیماری‌های واگیر را بنا نهاد و دستاوردهای او، همچنان الهام‌بخش اقدامات بهداشتی در سراسر جهان است.

این نشست به همت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و واحد بیماری های واگیر معاونت بهداشت در حال برگزاری است.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 118902
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب