جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/10/30
  • - تعداد بازدید: 3711
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در پی درگذشت استاد پیشکسوت دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی، درگذشت دکتر «احمد انصافداران»، عضو هیات علمی پیشکسوت گروه ارتوپدی دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام تسلیت دکتر «سید بصیر هاشمی» آمده است:

متاسفانه مطلع شدیم استاد پیشکسوت گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جناب آقای دکتر «احمد انصافداران»، به دیار معبود شتافت. ایشان به عنوان عضوی پرتلاش از خانواده سلامت فارس، با همت متعالی در عرصه علمی و پرورش دانشجویان توانمند، همچنین خدمت به سلامت جامعه و کمک به بیماران، توانست ایام حیات را فرصتی گرانبها سازد و نامی نیک از خود به یادگار نهاد.

فقدان این استاد شریف را به خانواده ارجمند آن مرحوم، به ویژه فرزند محترمشان، جناب آقای دکتر «محمدرضا انصافداران» عضو محترم هیات علمی دانشگاه که مشی ارزشمند پدر را تداوم بخشیده اند، همچنین جامعه پزشکی و همکاران ارجمند گروه ارتوپدی، صمیمانه تسلیت می گویم.

با آرزوی صبر و بردباری در برابر این ضایعه برای بازماندگان، امید است ایزد متعال آن مرحوم را در پرتو الطاف واسعه خویش، آرامش ابدی عنایت فرماید.

دکتر سید بصیر هاشمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 116990
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب