سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/04
  • - تعداد بازدید: 89
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

نظارت بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر سلامت استان/ 5 مرداد

بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همه روزه در نقاط مختلف بر سلامت استان در حوزه های مختلف نظارت دارند.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان؛

اجرای طرح ضربتی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان ارسنجان

رئیس مرکز بهداشت ارسنجان، از اجرای طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این شهرستان، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان مهندس «افشین غلامی» گفت: در این طرح که با همکاری گسترده کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان شهرستان اجرا می ‌شود، تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت بازرسی دقیق قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: هدف اصلی از اجرای این طرح، شناسایی و رفع مشکلات بهداشتی موجود در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن و جمع آوری مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف است.

غلامی با تاکید بر این که سلامت شهروندان اولویت اصلی مجموعه سلامت است، اضافه کرد: با اجرای این طرح مصمم هستیم تا با نظارت مستمر بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، از سلامت شهروندان محافظت کنیم و در همین رساستا، با متخلفان بر اساس قانون برخورد می شود.

رئیس مرکز بهداشت ارسنجان افزود: شماره تلفن ۱۹۰ آماده پاسخ گویی و رسیدگی به شکایات شهروندان در زمینه تخلف های بهداشتی است.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان؛ 

جمع ‌آوری ۶۴۰ لیتر سم تاریخ گذشته از فروشگاه ‌های سموم کشاورزی شهرستان ارسنجان

در راستای نظارت بر ایمنی و سلامت شغلی، بازدید مشترکی از سوی کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت، کارشناسان اداره جهاد کشاورزی و صنف فروشندگان سموم از فروشگاه‌ های سم‌ فروشی شهرستان ارسنجان، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، رییس شبکه با بیان این خبر گفت: این بازدید با هدف ارتقای ایمنی، کاهش خطرات شیمیایی و بهبود شرایط نگهداری سموم و آفت ‌کش‌ ها در این فروشگاه ‌ها انجام و 640 لیتر سموم و محصولات تاریخ مصرف گذشته شناسایی و جمع ‌آوری شده است.

«مهرداد افکاری» افزود: همچنین آموزش ‌های لازم در زمینه حفاظت فردی، نحوه کاهش مواجهه با سموم انبار شده و روش‌ های صحیح نگهداری، نحوه امحای ایمن سموم و آفت‌ کش ‌های تاریخ مصرف گذشته به کارکنان و فروشندگان فروشگاه ها ارایه شد تا از آسیب ‌های زیست ‌محیطی جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: از دیگر اقدامات انجام ‌شده در این نظارت ها، تاکید بر انجام معاینات سالانه طب کار برای تمامی کارکنان فروشگاه ‌های سم ‌فروشی بود تا از سلامت شغلی این افراد اطمینان حاصل شود.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد؛

جمع آوری و معدوم سازی 117 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد در لامرد

در بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط لامرد از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی از اصناف مختلف، 117 کیلوگرم انواع لبنیات، مواد شوینده و مواد غذایی تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شد.  

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان گفت: نظارت های مستمر بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اقلام آرایشی و بهداشتی به صورت گشت های روزانه انجام و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با متخلفان برخورد می شود که در همین راستا 117 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد از مراکز عرضه، جمع آوری و معدوم شده است.

مهندس «یعقوب رضائی» با اشاره به اهمیت سلامتی مردم و همچنین احتمال بروز بیماری وبا و سایر بیماری های روده ای، از متصدیان اصناف خواست در ارائه مواد غذایی و خدمات سالم به شهروندان دقت کنند.

او به شهروندان نیز توصیه کرد هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ های تولید، انقضا و همچنین کیفیت محصولات و مرکز عرضه کننده توجه داشته باشند.

رضائی بیان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موضوع را در تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اطلاع رسانی  کنند.

 

تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و عطاری ها و اماکن عمومی شهرستان پاسارگاد 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان پاسارگاد از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و عطاری ها و اماکن عمومی این شهرستان خبر داد که طی آن، 50 کیلو مواد غذایی تاریخ گذشته جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، دکتر «جواد هوشیار» گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و عطاری ها و اماکن عمومی مانند آرایشگاه ها و سالن های ورزشی، بازرسی ‌های مشترک و گسترده با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان در سطح شهرستان انجام شده است.

وی افزود: کارشناسان شبکه بهداشت و درمان در قالب چهار تیم، در راستای نظارت بر سلامت مواد غذایی و حفاظت از بهداشت عمومی، در بازرسی ‌های میدانی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، موفق به کشف و جمع ‌آوری 50 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته شدند.

دکتر هوشیار اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط در این بازدیدها ضمن آموزش نکات بهداشتی به متصدیان واحدهای صنفی، بر اهمیت رعایت اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و ضرورت توجه به تاریخ مصرف و شرایط بهداشتی تاکید کردند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان پاسارگاد از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان؛

بازدید مشترک کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و ادارات بختگان از مراکز عرضه دخانیات

در راستای نظارت بر رعایت پروتکل ‌های بهداشتی و همچنین با توجه به شرایط خاص کنونی و احتمال وجود عوامل بیولوژیک هدفمند در محصولات دُخانی، بازدید مشترک و هدفمند از واحدهای صنفی عرضه کننده دخانیات در سطح شهرستان بختگان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان، رییس شبکه گفت: در این بازدیدها، فروشگاه‌ های عرضه ‌کننده محصولات دُخانی، سوپر مارکت‌ ها و کافی ‌شاپ ‌ها مورد بازدید قرار گرفته و هدف از این اقدام، اطمینان از رعایت موارد بهداشتی، کنترل عرضه محصولات دُخانی و همچنین بررسی احتمال آلودگی احتمالی این محصولات بوده است.

دکتر «مسعود قریب‌ مطلق» بر اهمیت این بازدیدهای مشترک و لزوم همکاری تمامی دستگاه ‌های نظارتی در حفظ سلامت جامعه تاکید کرد و افزود: این گونه بازرسی‌ ها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا از سلامت شهروندان محافظت شود.

او اضافه کرد: شهروندان می‌ توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهرستان، با سامانه تلفنی رایگان ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تماس بگیرند.

این بازدیدها با حضور بازرس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و نمایندگانی از فرمانداری، اداره صمت، اتاق اصناف و بسیج اصناف شهرستان بختگان، انجام شد.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد؛ 

تعطیلی یکی از واحدهای تولیدی عرقیات فیروزآباد به‌ دلیل بی توجهی به مسایل بهداشتی

در ادامه اجرای طرح ساماندهی و نظارت بر کارگاه های تولید عرقیات گیاهی در شهرستان فیروزآباد، یکی از واحدهای تولیدی عرقیات به ‌دلیل کشف اسانس مصنوعی و احتمال استفاده از مواد مخاطره ‌آمیز، با تشخیص کمیته فنی، قوانین، مقررات و ضوابط غذا و دارو و هماهنگی با مقام قضایی شهرستان، تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، رییس شبکه در این زمینه گفت: در پی اجرای طرح ساماندهی فعالیت کارگاه ‌ها و واحدهای تولیدی عرقیات و کشف اسانس مصنوعی در سالن تولید یکی از واحدهای نسبتاً بزرگ و بر اساس دستور ابلاغی کمیته فنی، قوانین، مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو از سوی مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با هماهنگی ‌دادستان شهرستان فیروزآباد، خط تولید این واحد صنفی به دلیل احتمال استفاده از مواد مخاطره ‌آمیز در تولید نوشیدنی ‌های عرقیاتی تا زمان بررسی کامل محصولات تولیدی این کارگاه و انجام اقدامات اصلاحی، از سوی بازرسان شبکه بهداشت فیروزآباد و با همراهی نیروی انتظامی، تعطیل و مهر و موم شده است.

دکتر «محمد دوله» با قدردانی از حمایت دادستان و فرماندهی منطقه انتظامی شهرستان فیروزآباد، از اجرای طرح نظارت بر واحدهای تولیدی عرقیات، تاکید کرد: این طرح با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت و با متخلفانی که سلامت عمومی جامعه را به خطر می ‌اندازند، بر اساس قانون برخورد می شود.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 128806
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب