جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/10/23
  • - تعداد بازدید: 173
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست معاونان درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ برگزار شد

در راستای توسعه رفاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رسیدگی به دغدغه‌های کادر سلامت، نشستی هم‌اندیشی با حضور معاونان درمان و بهداشت دانشگاه و مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه در خصوص این خبر گفت: این نشست با هدف بررسی راهکارهای افزایش و توسعه ارائه خدمات بیمه‌ای به کارکنان دانشگاه و همچنین پیرامون چگونگی پوشش بهتر و گسترده‌تر نیازهای درمانی کارکنان برگزار شد.

دکتر «اورنگ ایلامی» در این نشست کادر سلامت را سرمایه‌های اصلی نظام سلامت برشمرد و بر اهمیت ایجاد حمایت‌های مادی و معنوی مناسب برای حفظ و ارتقای سلامت و رفاه آنان تاکید کرد.

این مقام مسوول در دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت بیمه تکمیلی و پوشش‌های گسترده‌تر برای کارکنان دانشگاه، افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های درمان و نیازهای رو به رشد جامعه پزشکی، توسعه خدمات بیمه ای به عنوان یک ضرورت احساس می‌شود.

بررسی راهکارهای ارائه بسته‌های بیمه‌ای جامع‌تر، متناسب با نیازهای خاص کادر سلامت، از جمله پوشش خدمات تخصصی، کاهش سهم پرداخت از جیب بیمار از دیگر محور های این نشست بود.

در این نشست، طرفین به تبادل نظر در خصوص بهبود فرآیندهای ارائه خدمات بیمه‌ای، رفع موانع موجود و ارتقای سطح رضایت‌مندی کارکنان پرداختند و همچنین بر اهمیت همکاری و تعامل مستمر بین دانشگاه و بیمه آتیه سازان حافظ در راستای تحقق اهداف مشترک تاکید شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 116658
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب