سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/01/29
  • - تعداد بازدید: 197
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران:

منابع مناسب امسال، به نظم در پرداختی ها کمک می کند

 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: امسال منابع بهتری برای بیمه سلامت توسط دولت و مجلس شورای اسلامی تصویب شده که به نظم مالی در پرداخت ها کمک شایانی می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر محمد مهدی ناصحی در نشست صمیمانه با همکاران اداره بیمه سلامت کاشان، با اشاره به بودجه امسال سازمان، افزود: هر چند در تدوین بودجه و تامین منابع بیمه سلامت انتظار بیشتری میرفت، لکن به نسبت گذشته منابع بهتری برای سازمان توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده که به نظم مالی در پرداخت ها کمک شایانی می نماید.

دکتر ناصحی با اشاره به جنگ سخت با دشمن زبون آمریکایی و صهیونیستی، از تلاش جهادگونه همکاران در خدمت رسانی به مردم حتی در ایام تعطیلی و جنگ تقدیر و تشکر کرد.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، همچنین در بازدید بیمارستان آیت الله یثربی کاشان، این بیمارستان را یکی از نمونه های خوب استفاده از ظرفیت خیرین سلامت در حوزه درمان خواند.

وی افزود: مدیریت استان اشراف خوبی بر مسائل بیمه سلامت شهرستان دارد و حتما موارد مطرح شده توسط فرماندار و مدیریت بیمارستان تا حد امکان پیگیری می شود.

دکتر ناصحی تصریح کرد: در صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بسیاری از هزینه های درمان تامین شده است و اداره کل استان اصفهان برای استفاده از ظرفیت خیرین نیز در این حوزه برنامه های خوب و جدیدی در نظر گرفته که ان شاء الله به زودی به مرحله اجرا درخواهد آمد.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 149227
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب