سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/14
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ملاقات مردمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

در راستای تکریم ارباب‌رجوع، ملاقات حضوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شهروندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» در این ملاقات مردمی، پس از شنیدن صحبت‌های مراجعان و دریافت درخواست‌های مکتوب آنان، دستورات لازم برای بررسی و پیگیری موارد مطرح‌شده را به بخش های مربوطه در حوزه معاونت بهداشت دانشگاه صادر کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر لزوم تکریم ارباب رجوع در حوزه سلامت، رفع دغدغه‌ها و مسایل کارکنان و مراجعان را از اولویت‌های مهم معاونت بهداشت دانشگاه عنوان کرد و افزود: در این راستا ضمن بررسی و پیگیری درخواست‌های مطرح‌شده، در چارچوب قوانین و مقررات اداری، همکاری لازم با متقاضیان انجام می‌شود.

این مقام مسوول در دانشگاه اعلام کرد: به ‌منظور تسهیل دسترسی مراجعان و پاسخگویی بهتر، ملاقات‌ های مردمی معاون بهداشت دانشگاه به ‌طور منظم و با اعلام قبلی، سه شنبه های هر هفته برگزار خواهد شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 129588
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب