جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/10/23
  • - تعداد بازدید: 205
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

مسایل بخش لاپارسکوپی دانشگاه بررسی شد

در نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در زمینه برطرف شدن مسایل بخش لاپارسکوپی دانشگاه، گفت و گو شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشگاه در دیدار با اساتید بخش لاپاراسکوپی، با بیان اینکه تیم مدیریتی دانشگاه با تمام توان پیگیر برطرف شدن مسایل دانشگاه است، گفت: کارها را نمی توان به صورت سلیقه ای انجام داد؛ انجام کارها بر اساس قوانین و مقررات به بهتر شدن امور کمک می کند.

دکتر «سید بصیر هاشمی» اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه را افرادی دلسوز دانست که با وجود تمام مسایل، برای خدمت به مردم و بیماران و پیشبرد اهداف آموزشی و درمانی در دانشگاه تلاش می کنند.

او با اشاره به تلاش های انجام شده در حوزه های مختلف دانشگاه، بر استفاده بهینه از ابزار و تجهیزات موجود در دانشگاه تاکید کرد.

اساتید بخش لاپاراسکوپی نیز در این نشست، مهمترین مسایل و دغدغه های این بخش را به رئیس دانشگاه ارایه کردند و در زمینه برطرف شدن این مسایل، گفت و گو شد.

این نشست، صبح امروز بیست و سوم دی 1403 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون آموزشی دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جمعی از مدیران دانشگاه و اساتید بخش لاپاراسکوپی، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار شد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 116676
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب