سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/10/18
  • - تعداد بازدید: 173
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت؛

مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری فیروزآباد به اتاق مادر و کودک مجهز شد

اتاق مادر و کودک مرکز خدمات جامع سلامت شهید «اکبری» فیروزآباد با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بهره برداری شد. 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس جوانی جمعیت این شبکه در آیین بهره برداری از اتاق مادر و کودک مرکز خدمات جامع سلامت شهید «اکبری» فیروزآباد گفت: این اتاق با هدف ایجاد فضایی آرام و ایمن برای مادران، جهت شیردهی و مراقبت از نوزادان راه ‌اندازی و در چارچوب ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت اجرا شده و گامی موثر در راستای حفظ حقوق مادر و کودک به شمار می ‌رود.

«زهرا ربیعی» ادامه داد: بر اساس قانون جوانی جمعیت، تمامی ادارات ملزم به ایجاد اتاق مادر و کودک هستند تا مادران شاغل بتوانند بدون دغدغه پس از مرخصی زایمان، به کار بازگردند و همزمان سلامت و حقوق کودکان خود را حفظ کنند.

او همچنین به مزایای تغذیه با شیر مادر اشاره و اضافه کرد: شیر مادر از بروز بیماری ‌هایی مانند سرطان ‌های دوران کودکی، آسم و آلرژی پیشگیری می ‌کند و حتی در بزرگسالی خطر ابتلا به دیابت و فشار خون را کاهش می‌ دهد.

این کارشناس جوانی جمعیت گفت: این اقدام که با هدف حمایت از مادران شاغل و مراجعان ادارات دولتی انجام شده، نقشی اساسی در تسهیل فرایند فرزندآوری و ترویج سلامت خانواده ایفا می‌ کند و می ‌تواند به‌ عنوان الگویی برای سایر ادارات مطرح شود.

پایان خبر 

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار / جوانی جمعیت
  • کد خبری : 116383
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب