جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/11
  • - تعداد بازدید: 979
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سرپرست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ممسنی منصوب شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حکمی، دکتر «مسعود امیریان» را به عنوان سرپرست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ممسنی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، متن حکم دکتر «امین نیاکان» معاون درمان دانشگاه خطاب به دکتر «امیریان» بدین شرح است:

نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی و با توجه به پیشنهاد رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ممسنی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ممسنی منصوب می گردید. امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها، اسناد بالادستی و قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی کامل با اینجانب در انجام امور محوله و اعتلای جایگاه دانشگاه موفق باشید.

همچنین با توجه به اینکه مسئولیت فنی بیمارستان نیز به عهده جنابعالی خواهد بود، مقتضی است از طریق سامانه صدور پروانه ها اقدامات لازم را بعمل آورید.

اهم انتظارات اینجانب از جناب عالی به شرح ذیل می باشد:

1- مدیریت و ارتقاء توانمندی پرسنل و پزشکان محترم در جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب و حفظ کرامت انسانی همکاران و مراجعین.

2- تدوین برنامه عملیاتی منطبق با سیاست های این معاونت همراه با پایش و گزارش عملکرد دوره ای.

3- استفاده حداکثری از توانمندیهای مجمع خیرین سلامت، سازمانها و نهادهای برون بخشی.

4- اولویت در پرداخت های پرسنل و پزشکان.

5- نظارت مؤثر بر کلیه فرآیندهای هزینه درآمد، تدارکات و تجهیزات مرکز با رویکرد اقتصاد مقاومتی و کارشناسی امور در کمیته های تخصصی و اعلام گزارش ماهیانه به این معاونت.

6- رعایت اصول و سلسله مراتب اداری و وقت گذاری مناسب در پیگیری امور اداری.

7- به کارگیری حداکثر توانمندی مجموعه تحت مدیریت در جهت ارتقاء شاخص های درمانی.

8- انجام بازدیدهای سرزده در ساعات مختلف شبانه روز و اعلام گزارش به اینجانب.

9- تسریع در ثبت مستندات لازم در سامانه صدور پروانه ها جهت صدور پروانه و ابلاغ مسئول فنی توسط این معاونت.

 

دکتر امین نیاکان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

همچنین دکتر «امین نیاکان»معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «محمودی» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 119048
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب