جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/28
  • - تعداد بازدید: 82
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راهنمای خرید آجیل برای ایام «نوروز»

عید نوروز نزدیک است و آجیل یکی از خوراکی‏های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از دغدغه هایی که ممکن است برای شما ایجاد شود، خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب است. در این مقاله سعی می کنیم در حوزه خرید آجیل نکاتی را گوشزد کنیم.

1- اولین نکته درباره خرید آجیل، خرید از فروشگاه های معتبر است که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می‌کنند.

2- تا حد امکان از خرید آجیل های رنگ شده خودداری کنید. این آجیل ها بیشتر با رنگ های غیرمجاز و غیرخوراکی رنگ می شوند که ممکن است حساسیت زا باشند.

3- هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشید. به هیچ وجه نباید بو یا طعم کهنگی، کپک زدگی و ترشیدگی بدهد.

4- غالبا مغزها قربانی کپک‌ها و قارچ‌های سمی‌ می شوند که ماده‌ای سرطان‌زا موسوم به آفلاتوکسین را ترشح می‌کنند؛ بنابراین به جای محصولات باز و فله ای، آجیل های بسته بندی شده و مرغوب خریداری کنید.

5- اگر در آجیل حفره مشاهده کردید، احتمالا آن آجیل کهنه و فاقد کیفیت است.

6- در خرید مغز گردو احتیاط کنید. روغن موجود در مغز گردو در اثر کهنگی ایجاد طعم و بوی نامطبوعی می کند.

7- سعی کنید آجیل را به صورت خام و بدون نمک خریداری کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و برای سلامت قلب و عروق خطرناک هستند.

8- اگر مقدار آجیل‌ نوروزی شما اضافه بود و ‌خواستید مازاد آن را برای استفاده های بعدی کنار بگذارید، بهتر است آجیل را درون ظرف های دربسته و در محلی خشک و خنک قرار دهید.

«مریم مهارت» رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار نوروز 1404,بدانیم واقدام کنیم / نوروز 1404
  • کد خبری : 120176
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب