در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نماینده مردم شهرستان های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی تاکید شد:
حمایت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از حوزه سلامت، با هدف توسعه خدمات سلامت محور
در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با نماینده مردم شهرستان های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، راهکارهای توسعه خدمات سلامت در شهرستان های جنوب غربی استان فارس، بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشگاه در این نشست با تقدیر از حمایت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی از حوزه سلامت فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: استان فارس با توجه به گستردگی جغرافیایی، نیازمندی های بسیاری دارد و با وجود توسعه بسیار زیاد خدمات در حوزه های مختلف از جمله حوزه سلامت، هنوز با کمبودهایی مواجه است که مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تلاش دارد تا این کمبودها و محدودیت ها کاهش پیدا کند.
دکتر «سید بصیر هاشمی» با تاکید بر لزوم بهره برداری درست و اصولی از امکانات و توانمندی های شهرستان های کازرون و کوهچنار افزود: ما در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حد امکانات و توان موجود به دنبال حل مشکلات هستیم و در این زمینه حمایت و تعامل بیشتر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی می تواند زمینه ساز حل مسایل باشد.
او با بیان اینکه ایده های خوبی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای حل مسایل وجود دارد، اضافه کرد: برخی مسایل که در داخل دانشگاه قابل حل است از سوی مجموعه دانشگاه پیگیری و حل می شود، اما برای مسایل بزرگ تر و در سطح کشوری، به حمایت بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیاز داریم.
بهره مندی از توان و کمک های خیرین حوزه سلامت در شهرستان های کازرون و کوهچنار دیگر موضوع مورد تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در دیدار با نماینده مردم شهرستان های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی بود.
نماینده مردم شهرستان های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن تبریک دهه فجر و اعیاد شعبانیه و با اشاره به سابقه تاریخی و پزشکی شهرستان کازرون گفت: همواره در کنار دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستیم و از توسعه ارایه خدمات سلامت در استان فارس و شهرستان های کازرون و کوهچنار حمایت می کنیم.
دکتر «غلامرضا دهقان ناصرآبادی» همچنین مطالبی در زمینه توسعه و ارتقای بخش های مختلف حوزه سلامت مانند آموزشی، بهداشتی، درمانی و اورژانس در شهرستان های کازرون و کوهچنار مطرح کرد.
این نشست صبح امروز، بیست و سوم بهمن 1403 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نماینده مردم شهرستان های کازرون در مجلس شورای اسلامی، مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید