جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/11/07
  • - تعداد بازدید: 94
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر عامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس خبر داد:

ایجاد شبکه ارتباطی مشترک استان فارس و مازندران در راستای اهداف خیرین حوزه سلامت

در نشستی با حضور مدیران سازمان های مردم نهاد دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و مازندران، ارتقای فعالیت های خیرین در دو استان بررسی و تفاهمنامه ای مشترک جهت پیگیری این امور امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر عامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس و مدیر سازمان های مردم نهاد دانشگاه در این نشست گفت: خیرین استان فارس، با دیدگاه نیک اندیشانه و آینده نگر، در ابعاد مختلفی همچون حمایت، ساخت، تجهیز و تکمیل مراکز حوزه سلامت فعال هستند و دستاوردهای تاثیرگذاری در حوزه سلامت داشتند.

دکتر «علی اکبر رامجردی» افزود: خیرین همواره با مشاوره کارشناسان حوزه سلامت و مجمع خیرین در شیراز و شهرستانها، از بسترهای مناسب انجام کارهای خیر بهداشتی درمانی مطلع می شوند و با توجه به چالش های موجود، کاری همسو با نیت خود انتخاب و اجرا می کنند، همچنین کارهای خیرین در قالب تفاهمنامه های اهدای ملک، اجرای طرح های عمرانی، خرید تجهیزات، اهدای آمبولانس و اقدامات حمایتی دسته بندی می شود و علاوه براین فعالیت ها، از بیماران نیازمند با اهدای وام قرض الحسنه، کمک بلاعوض، معرفی به مراکز درمانی و اسکان همراهان بیمار و نیز از دانشجویان نیازمند حمایت می شود.

دکتر «فرزاد گوهردهی» عضو هیات مدیره مجمع خیرین تامین سلامت و مدیر سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست گفت: الگو گیری از توانمندی های خیرین سلامت استان فارس، برای تقویت، توسعه همکاری و ارتقای شاخص های کمی و کیفی اقدامات مشابه در استان مازندران، از اهداف مهم این همکاری مشترک است و این همکاری پویا موجب هم افزایی و افزایش بهره گیری از ظرفیت های موجود می شود.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 117437
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب