جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/11/06
  • - تعداد بازدید: 138
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
طی 10 ماه نخست امسال؛

انجام بیش از 17 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی کازرون

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون از انجام بیش از هفده هزار بازدید کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهید «پیرویان» از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی این شهرستان از ابتدای فروردین تا پایان دی 1403 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، «زهرا طهماسبی» گفت: بازرسان سلامت محیط در ساعت های اداری، غیراداری، ایام تعطیل و مناسبت ها در قالب طرح تشدید نظارت، هفده هزار و 55 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام داده اند و در طی این بازدیدها و در راستای اجرای ماده 688 قانون مجازات اسلامی 75 مورد ارجاع به دادستانی، 63 مورد معرفی به اداره تعزیرات حکومتی، 760 مورد اقدام قانونی و یازده مورد تعطیلی واحدهای صنفی انجام شده است.  

او افزود: در همین بازه زمانی یازده هزار و 125 کیلوگرم مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف معدوم، 775 مورد پاسخ به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هزار و 171 مورد آزمایش میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی نیز انجام شده است.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون ادامه داد: 439 مجوز بهداشتی طی این 10 ماه صادر، یازده مورد به طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا رسیدگی و 66 ساعت دوره آموزش ضمن خدمت برای کارشناسان سلامت محیط، بهورزان و مراقبان سلامت برگزار شده است.

طهماسبی با بیان اینکه حفظ سلامت مردم از اولویت های نظام سلام است، نسبت به برخورد قانونی با تهدیدکنندگان سلامت جامعه هشدار داد و از مردم خواست موارد تخلفات بهداشتی را در تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند./ س.تدینی

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 117371
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب