جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/28
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام 826 ماموریت در پایگاه های اورژانس فارس در 27 اسفند 1403

دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اقدامات مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اورژانس دانشگاه در راستای ارایه خدمات سلامت به مردم و مسافران نوروزی طی شبانه روز گذشته را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «فرشاد فلاحتی» گفت: از مجموع 826 ماموریت اورژانس در شبانه روز گذشته، 175 مورد مربوط به سوانح ترافیکی و 651 مورد نیز مربوط به موارد غیرترافیکی بوده است.

دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه اضافه کرد: در سوانح ترافیکی شبانه روز گذشته، 108 نفر مصدوم شده اند که از این تعداد 81 مصدوم بستری شده و 27 مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

دکتر فلاحتی افزود: آمار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در شبانه روز گذشته نیز هفت نفر اعلام شده که با کمک امدادگران اورژانس 115 به مراکز درمانی انتقال یافتند.

پایان خبر

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار نوروز 1404
  • کد خبری : 120165
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب