انتصاب سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی حکمی، مهندس «میر میثم حسینی مقدم» را به سمت «سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و داروی دانشگاه خطاب به مهندس «میر میثم حسینی مقدم» آمده است:
با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» منصوب می گردید.
امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها و اسناد بالا دستی و قانون هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی با اینجانب در انجام امور محوله و حفظ و ارتقاء جایگاه دانشگاه موفق باشید.
اهم وظایف جنابعالی به شرح زیر است:
•پیگیری کلیه برنامه ها و شرح وظایف حوزه نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با رویکرد افزایش بهره وری، فساد ستیزی و وفاق محو
•ارتقای همکاری ها و هماهنگی ها با ستاد سازمان غذا و دارو و سایر مدیریت های معاونت غذا و دارو، مشارکت فعال در رویدادها و جلسات و استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد و اجرای بهینه تکالیف و برنامه های عملیاتی ابلاغی
•تلاش در جهت پیگیری و تامین حقوق قانونی کارکنان با هماهنگی معاونت و فراهم آوری حتی الامکان محیط مناسب جهت خدمت رسانی همدلانه و افزایش بهره وری نیروی انسانی و کارشناسان حوزه در جهت تامین اهداف سازمانی
•ایجاد نظام ارزیابی مستمر عملکرد کارکنان مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن
•تلاش در جهت ارتقا سطح نظارت بر مراحل تولید و توزیع فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های درون و برون سازمانی و توجه به اولویت ها و چالش های روز
•تسهیل و تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید
•ایجاد ارتباط مثبت و سازنده با سایر بخش های دانشگاه مرتبط با بهداشت و سلامت غذا و تغذیه با هدف پیشبرد سیاست های کلان بهداشت عمومی
•برنامه ریزی در جهت استفاده از ظرفیت های مراکز علمی و پژوهشی دانشگاهی در جهت بهبود فرایندها و تصمیم سازی های کلان حوزه
•ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذیربط در سلامت و ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
•استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و مردم نهاد مرتبط جهت برونسپاری حداکثری برخی فرایندها در چهارچوب قوانین و مقررات و همچنین جلب مشارکت و همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه
•برنامه ریزی و اجرای آموزش مداوم پرسنل و توانمندسازی کارکنان حوزه متناسب با نیازهای روزآمد و چالش های نوظهور
•تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذینفعان درون و برون سازمانی
•پیگیری سایر امور محوله از طرف مقامات مافوق
دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
همچنین دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «سیدمحمد مظلومی» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.
نظر دهید