سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیوستن معاون پرستاری وزارت بهداشت به پویش ملی مقابله با کرونا، فرصتی برای همدلی با سالمندان

.

معاون پرستاری وزارت بهداشت به پویش ملی "مقابله با کرونا، فرصتی برای همدلی با سالمندان" پیوست و از پرستاران خواست به این پویش بپیوندند.
 
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «مریم حضرتی» با پیوستن به پویش ملی "مقابله با کرونا، فرصتی برای همدلی با سالمندان"، گفت: این پویش به منظور کاهش میزان مراجعه سالمندان به مراکز بهداشتی-درمانی و همچنین کمک به کنترل استرس خانواده‌ها در روزهای پر اضطراب بیماری کرونا شکل گرفته تا بتوان با مشاوره صحیح و آگاهی بخشی خانواده‌ها و سالمندان عزیز، حس امید و همدلی را ایجاد کرد.

وی افزود: در این پویش اساتید، متخصصین، کارشناسان و فعالان حوزه سلامت و سالمندی کشور به عنوان مشاورین و افراد مرجع به ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود می‏ پردازند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت تاکید کرد: مقابله با کرونا و راهنمایی صحیح هشت میلیون نفر سالمند در کشور به عنوان یکی از آسیب پذیرترین گروه‏ های جامعه و خانواده های آنان، نیازمند عزم ملی فعالان حوزه سلامت به خصوص پرستاران عزیز به عنوان مدافعین سرافراز سلامت است.

وی گفت: از اساتید محترم دانشکده های پرستاری سراسر کشور، دانش آموختگان عزیز پرستاری سالمندی و پرستاران خدوم و افتخار آفرین کشور دعوت می کنم به این پویش ملی جهت مشاوره تخصصی تلفنی رایگان به سالمندان و خانواده های آنان بپیوندند.

براساس اعلام معاونت پرستاری، داوطلبان جهت ثبت نام در این پویش باید به سایت انجمن علمی سالمندشناسی و طب سالمندان ایران به آدرس www.iagg.ir یا www.salmandi.net مراجعه کنند./103
پایان خبر 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 22524
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب