سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/10/02
  • - تعداد بازدید: 223
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ممنوعیت ارائه مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی از ابتدای دی ماه

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالم‌تر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور ممنوع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «احمد اسماعیل‌زاده» با اعلام این خبر گفت: پس از جلسات متعدد با سازمان هواپیمایی و نمایندگان خطوط هوایی، توافق شد از اول دی ماه، ارائه نوشابه، دنت، ژله و نوشیدنی‌های میوه‌ای در پروازها ممنوع شود و به جای آنها از گزینه‌های سالم‌تری مانند آب معدنی، آب گازدار، پوره میوه، سمنو و آبمیوه ۱۰۰ درصد طبیعی استفاده شود.

وی افزود: این تصمیم در پی درخواست‌های مکرر دفتر بهبود تغذیه جامعه و با هدف فرهنگ‌سازی برای مصرف مواد غذایی سالم‌تر اتخاذ شده و وزارت بهداشت نیز بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت خواهد کرد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 115101
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب