سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/18
  • - تعداد بازدید: 872
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

سرپرست اداره صدور پروانه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه منصوب شد

با حکم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «سلیمان ارجمند طلب» به عنوان سرپرست اداره صدور پروانه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه خطاب به مهندس «ارجمند طلب» آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست  اداره صدور پروانه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید. امید است در پیگیری موارد ذیل اهتمام ورزیده و در سایه توجهات حضرت حق موفق باشید.

 اهم انتظارات و وظایف جنابعالی به شرح زیر می باشد:

1- بازنگری و ارتقاء مستمر فرآیندهای جاری صدور مجوزهای بهداشتی با هدف تسریع در روند پاسخ گویی به استعلام های مرتبط در چهارچوب قوانین و ضوابط

2- تسهیل و ‌‌تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و‌ اتخاذ رویکردهای خلاقانه و استفاده از تمامی ظرفیت های قانونی در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید

3- ارتقاء تعاملات سازنده با سایر بخش های مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین معاونت در جهت حذف امور غیر ضروری و دوباره کاری ها ر جهت همپوشانی توانمندی ها و نیل به اهداف عالی حوزه با هدف تکریم و اجابت مطلوب تقاضاهای مراجعه کنندگان

4- تلاش در جهت تفویض حداکثری فرآیندهای مرتبط با صدور مجوزها و پروانه های بهداشتی به شبکه های بهداشت و درمان و نظارت بر حسن اجرای آن

5- ایجاد تعامل مثبت و سازنده درون بخشی به منظور ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها 

6- پیگیری امور سامانه های الکترونیک فرآیندی حوزه مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و بالابردن مهارت های کاربری کارشناسان حوزه

7- ارتقاء سطح هماهنگی و ایجاد تعاملات سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و اداره کل مرتبط و سایر معاونت ها به ویژه قطب 5 و مشارکت فعال در جلسات و همایش های حضوری و مجازی با هماهنگی مدیریت در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد و اجرای بهینه تکالیف و‌ برنامه های عملیاتی ابلاغی

8- برنامه ریزی جهت بازآموزی مداوم و تلاش در راستای توانمند سازی کارشناسان اداره مرتبط و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم با هدف افزایش بهره وری عملکرد متناسب با نیازهای روزآمد و‌ چالش های نوظهور

9- ایجاد ارتباط موثر با جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی و آرایشی در جهت کمک به ارتقاء توانمندی های مسئولین فنی در اجرای شرح وظایف قانونی به منظور احصاء چالش های موجود و تلاش جهت رفع آنها

10- برنامه ریزی جهت اجرای بهینه فرآیندهای اختصاصی حوزه و برنامه های عملیاتی و اجرایی ابلاغی

11- همکاری در جهت ایجاد نظام ارزیابی مستمر و پایش عملکرد کارکنان حوزه مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن در چهارچوب برنامه های اعلام شده مدیریت

12- تلاش در جهت ارتقا رتبه حوزه های مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارزشیابی های سالانه سازمان ضمن تاکید بر رفع موارد عدم انطباق

13- ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و‌ ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور

14- استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و‌ مردم نهاد مرتبط جهت برون‌سپاری حداکثری برخی فرآیندها درچهارچوب قوانین و ‌‌مقررات و همچنین جلب مشارکت و ‌‌همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه

15- تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی

16- تلاش ویژه در جهت ایجاد و ارتقا روحیه وفاق و همدلی در میان کارکنان

17- پیگیری سایر امور محوله از جانب معاون غذا و دارو و مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

دکتر محمدجواد خشنود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

همچنین دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «پیمان رمضانی» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 121027
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب