سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/18
  • - تعداد بازدید: 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعضای کمیته مرکزی منتورینگ دانشجویی دانشگاه

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز عصر امروز با اعضای کمیته مرکزی منتورینگ دانشجویی دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «کوروش عزیزی» در این نشست ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده در این حوزه، بر اهمیت فعالیت اعضای کمیته مرکزی منتورینگ دانشجویی دانشگاه تاکید و برای توسعه خدمات این حوزه، اعلام حمایت کرد.

این مقام مسوول در دانشگاه با تاکید بر ارزشمند بودن فعالیت‌های کمیته منتورینگ دانشجویی دانشگاه، گفت: بی شک، «کمک داوطلبانه به دیگران» از سوی اعضای این کمیته به دانشجویان، نتیجه مطلوبی در ارتقای سطح علمی دانشجویان دارد.

در این نشست گزارشی از دستاوردها، عملکرد و فعالیت های کمیته مرکزی منتورینگ دانشجویی دانشگاه، توانمندی ها و نیازمندی های این حوزه، ارایه شد.

کمیته منتورینگ دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ساختار حمایت کننده برای پیشرفت علمی، حرفه‌ای و روحیه‌ای و با هدف ارتقای کیفیت آموزشی از طریق حمایت و هدایت دانشجویان دانشگاه، در حال فعالیت است.

دکتر «مجتبی پرنیان» رییس اداره استاد مشاور معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست حضور داشت.

این نشست عصر امروز دوشنبه، هفدهم فروردین ۱۴۰۴ در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

پایان خبر

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 121015
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب