سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/06/28
  • - تعداد بازدید: 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

حمایت از تولید داخلی نباید به بهای کاهش کیفیت دارو و تجهیزات پزشکی تمام شود

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ضمن تقدیر از مدیریت میدانی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: حمایت واقعی از تولید داخلی و اصلاح نظام بیمه‌ای برای سلامت مردم ضروری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «سلمان اسحاقی» در بازدید از شرکت بیوسان فارمد که با حضور رییس سازمان غذا و داو و برخی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس انجام شد، گفت: به اسم حمایت از تولید داخلی نباید کیفیت دارو و تجهیزات پزشکی کاهش یابد و نظام بیمه‌ای باید اصلاح شود تا قیمت‌گذاری و ارائه خدمات سلامت به درستی انجام شود.

وی افزود: در طول ۱۲ روز جنگ با مدیریت میدانی بازار توسط مسئولان، عرضه دارو و تجهیزات پزشکی بدون خلل انجام شد و امروز نیز باید با همین اراده، سلامت مردم در اولویت باشد.

دکتر اسحاقی در ادامه به مشکلات نظام قیمت‌گذاری و پوشش بیمه‌ای اشاره و تصریح کرد: برخی داروها نیازمند افزایش قیمت هستند اما این افزایش باید از طریق بیمه‌ها پوشش داده شود و از جیب بیمار پرداخت نشود، هدف حفظ صنعت دارو و جلوگیری از ورشکستگی آن است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت تأکید کرد: تدوین نقشه راه برای پوشش بیمه‌ای داروها ضروری است تا مشخص شود چه داروهایی تحت پوشش هستند و از قاچاق دارو جلوگیری شود. حتی با افزایش قیمت و محدودیت عرضه، برخی داروها قاچاق می‌شوند و برنامه‌ریزی دقیق بیمه‌ها و سازمان غذا و دارو می‌تواند این مشکل را کاهش دهد.

دکتر اسحاقی در پایان گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن قدردانی از اقدامات سازمان غذا و دارو، بر سلامت مردم و حمایت واقعی از تولید داخلی بدون افت کیفیت تأکید می‌کند.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 132511
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب