سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/04/30
  • - تعداد بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انتشار کتاب «بیولوژی و مهار ناقلین عوامل بیماری‌زا؛ از ژن‌ها تا ژیت‌ها» توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز

کتاب تخصصی «بیولوژی و مهار ناقلین عوامل بیماری‌زا؛ از ژن‌ها تا ژیت‌ها» با تلاش جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تألیف و توسط انتشارات این دانشگاه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «رکسانا جان‌قربان» مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اعلام این خبر اظهار کرد: این اثر حاصل پژوهش‌ها و دانش تخصصی دکتر «محمدجعفر مؤمن‌بالله‌فرد»، دکتر «عظیم پاکسا» و دکتر «مظفر واحدی» از اعضای هیات علمی گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌های دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که در سال جاری به چاپ رسیده است.

وی افزود: کتاب حاضر در پنج فصل تدوین شده است و به مباحث کلیدی و کاربردی همچون اهمیت و تاریخچه مبارزه با ناقلین، واکنش‌های ایمنی بدن در برابر این عوامل، معرفی راهکارها و ابزارهای نوین پژوهشی در این حوزه، و همچنین مداخلات علمی جهت کنترل ناقلین بیماری‌زا می‌پردازد.

مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: این کتاب به عنوان یک منبع علمی جامع، می‌تواند مرجع مناسبی برای دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان حوزه بهداشت و کنترل ناقلین باشد.

گفتنی است، این کتاب هم‌اکنون از طریق انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای بهره‌برداری دانشجویان، محققان و متخصصان حوزه سلامت در دسترس قرار دارد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 157132
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب