جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/02
  • - تعداد بازدید: 43
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

چگونه در نوروز از چاقی پیشگیری کنیم؟

.

در
ایام نوروز کم تحرکی و خوردن تنقلات و مواد غذایی کم ‌ارزش همچون مواد غذایی چرب و
شیرین، یکی از علت های مهم  ابتلای افراد
به اضافه وزن و چاقی است که خطراتی برای سلامتی را به همراه دارد.
 


در این
مطلب با نکاتی که به پیشگیری از اضافه وزن در نوروز کمک می کند، آشنا می شویم:



  • از
    مصرف زیاد شیرینی ها، به ویژه شیرینی های خامه ای و تنقلات خودداری کنیم و به
    جای آن از میوه ها استفاده کنیم.
  • مصرف
    2 تا چهار واحد میوه در روز یک پیشنهاد مناسبی برای جایگزینی تنقلات و شیرینی
    ها محسوب می شود.
  • مصرف
    متعادل مخلوطی از مغزها منابع خوبی همچون فیبر، چربی غیراشباع، منیزیم، منگنز،
    پتاسیم و فسفر را برای بدن فراهم می کند. اما از مصرف مقدار زیاد آن باید
    پرهیز کرد. چرا که مغزها به دلیل داشتن چربی، انرژی بالایی دارد.
  • انجام
    ورزش یا فعالیت بدنی را در طی ایام نوروز فراموش نکنیم.
  • از
    مصرف غذا در مراکز عرضه مواد غذایی نظیر فست فودها که غذاهای پرکالری دارد (پرهیز
    کنیم و اگر خارج از خانه غذا می خوریم، پرس های غذایی کوچکتر، غذاهای کم
    کالری تر و کم چرب تر را انتخاب کنیم.
  • خود
    را مقید سازیم که تنها مقادیر بسیار کمی از غذاهای پرکالری را که دوست داریم،
    مصرف کنیم.
  • وعده
    های غذایی خود را در عرض 20 دقیقه یا بیشتر میل کنیم.  
  • خوردن
    صبحانه را فراموش نکنیم.
  • دریافت
    غذاهای با محتوای آب بالاتر همانند میوه ها، سبزی ها یا سوپ ها، سبب احساس
    سیری شده و دریافت کالری را در وعده بعد کاهش می دهد.
  •  هنگام غذا خوردن کار دیگری مانند تماشای
    تلویزیون انجام ندهیم./ف.نوروزی فرد


«مهسا
موذن»، دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار نوروز 1401
  • کد خبری : 57091
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب