جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/08/17
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

چگونه در برابر بلایای طبیعی آمادگی بیشتری داشته باشیم؟/بخش 3

.

در دو بخش نخست این مطلب،
ضمن تاکید بر اینکه بلایای طبیعی
همیشه
در اطراف ما هستند و خطر مواجهه با این بلایا وجود دارد؛ اهمیت توجه به راهکارهای
ایمنی در برابر این بلایا مورد تاکید قرار گرفت. در ادامه دو بخش پیشین که به
ایمنی در برابر صاعقه و سیل اختصاص داشت، در این بخش، به ایمنی در برابر طوفان و آلودگی
هوا پرداخته می شود.

 


طوفان



بهتر است در زمان بروز طوفان به نکات زیر توجه کنیم:



·        
فعالیت ها در فضای
باز متوقف شود.



·        
از تردد در مجاورت
ساختمان های نیمه کاره، فرسوده و درختان کهنسال خودداری شود.



·        
بهتر است از تردد غیر
ضروری در خیابان ها و انجام کارهای غیرضروری پرهیز شود.



·        
بهتر است از پل های
معلق استفاده نشود.



·        
مرگ های هنگام طوفان
در نواحی دشتی
، ناشی از سیل زدگی است که اغلب شامل غرق شدن افراد در
وسایل نقلیه گرفتار شده در سیل است. در نواحی کوهستانی زمین نیز لغزش مهم ترین
عامل ایجاد خطر مرگ است. غرق شدن به علت شنا و موج سواری در آب های طوفانی بدون
توجه به هشدارها نیز ممکن است.



آلودگی هوایی



·        
از مشارکت در هرگونه
فعالیت منجر به افزایش آلودگی هوا، خودداری شود.



·        
فعالیت بیماران قلبی
و ریوی و مبتلایان به آسم، به ویژه در فضاهای باز و نقاط آلوده شهری کاهش یابد.



·        
از حضور نوزادان، کودکان
و افراد سالمند در فضاهای باز شهری و نقاط آلوده جلوگیری شود.



·        
خروج غیر ضروری از
منزل صورت نگیرد.



·        
استفاده از وسایل
نقلیه شخصی کاهش یابد و استفاده از وسایل همگانی حمل و نقل شهری افزایش یابد.



·        
تنظیم موتور خودروها
انجام شود.



·        
شست و شوی دست ها برای مراقبت از گلو و مجاری تنفسی به صورت مرتب
انجام گیرد و از مصرف دخانیات پرهیز شود.



·        
بهتر است امور نظافت خانه
با سرکه سیب و لیموترش انجام شود.



·        
بهتر است استفاده از
مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها مثل میوه، سبزی و حبوبات و یا مواد غذایی مانند
لیموترش، زغال اخته، توت فرنگی، آلوخشک، مارچوبه، کلم قرمز، فلفل دلمه ای زرد، لوبیا
و سیب زمینی در رژیم غذایی روزانه افزایش یابد.



 



دکتر «محمدجواد
مرادیان» دبیر کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم
پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز



 


  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 49945
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب