جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/10/28
  • - تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
همگام با بسیج ملی تغذیه؛

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

.

 در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم
ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار
مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

 


اما مصرف زیاد قند، نمک و چربی سیستم ایمنی
ما را تضعیف می کند و احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد. رعایت با توصیه های
زیر می تواند میزان مصرف نمک خانواده را کاهش دهد:



1.      
هنگام
خرید مواد غذایی به نشانگرهای رنگی تغذیه ای دقت کرده و محصولاتی را انتخاب کنیم
که رنگ نمک آنها سبز باشد.



2.      
مصرف
روزانه نمک باید کمتر از 5 گرم (یک قاشق مرباخوری) باشد.



3.      
نمکدان
را از سر سفره حذف کنیم.



4.      
برای
بهبود طعم غذا می توانیم به جای نمک از انواع سبزی های معطر مانند آویشن، شوید،
گلپر، نعناع و همچنین سیر و آب لیمو ترش و نارنج تازه استفاده کنیم.



5.        انواع
غذاهای فرآوری شده و آماده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس حاوی مقادیر زیادی نمک
پنهان است، مصرف این مواد غذایی را محدود کنیم.



6.         انواع
سس‌ ها از قبیل کچاپ، سس سویا، سس سالاد و رب گوجه فرنگی را کمتر مصرف کنیم.



7.      
انواع
ترشی های آماده و شورها (خیارشور و کلم شور)،
تنقلاتی مانند چوب شور، ذرت بو داده، فرآورده های غلات حجیم شده، آجیل ها و مغز دانه های شور را کمتر مصرف کنیم.



8.      
بیشترین
مقدار نمک دریافتی از طریق مصرف نان است. بنابراین دقت کنیم که از انواع نان ‌های
کم نمک استفاده کنیم
.



9.      
مصرف غذاهای کنسروی و غذاهای آماده که در خارج از منزل تهیه
می
شود را محدود کنیم. این غذاها حاوی مقادیر زیادی نمک و چربی است./ا.کشاورزی



«مرضیه کامران»، کارشناس گروه بهبود تغذیه
جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 53924
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب