جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/01/04
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
سلامت در نوروز؛

چگونه ایمنی مواد غذایی را حفظ کنیم؟

.

·        
برای بررسی کردن دمای یخچال خانه از دماسنج
مخصوص استفاده کنید و برای اطمینان از دمای زیر 5 درجه آن، روزانه دمای آن را
بررسی کنید.


·        
در هنگام خرید، تاریخ تولید و انقضای محصول را بررسی
کرده و محصول تازه تر ( با مدت زمان ماندگاری بالاتر) را انتخاب کنید.



·        
سعی کنید خرید مواد غذایی را در حجم کمتر و به
تعداد دفعات بیشتر انجام دهید.



·        
برای خرید خود طوری برنامه ریزی کنید که
محصولات  فاسدشدنی  را در انتهای خرید و اندکی قبل از زمان بازگشت
به خانه خریداری کنید.



·        
در هنگام خرید مواد غذایی فسادپذیر نیازمند
نگهداری در دمای یخچال، از سرد بودن نسبی آن اطمینان حاصل کنید.



·        
از خرید غذاهای آماده که رویشان برای مدت
طولانی باز بوده و در دمای محیط نگهداری می شوند، پرهیز کنید.



·        
بسته به شرایط نگهداری درج شده بر روی محصول،
در زمان رسیدن به خانه به سرعت مواد غذایی فاسد شدنی را وارد یخچال و یا فریزر کنید.



·        
قبل از آماده سازی مواد غذایی و بعد از هر توقف
در حین کار، دست هایتان را با آب و صابون شسته و خشک کنید.



·        
میوه و سبزی را قبل از مصرف به صورت صحیح شست و
شو کنید. شست و شوی کافی  نقش موثری در
کاهش میکروب ها و باقیمانده سموم موجود بر روی سطوح میوه و سبزی ها دارد. 



·        
مدت زمان ماندگاری درج شده بر روی محصول مربوط
به قبل از باز شدن درب آن بوده و بعد از باز شدن محصول، مدت زمان ماندگاری کوتاه
تر می شود؛ پس آن را در زمان منطقی مصرف کنید.



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 38933
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب