جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1398/04/16
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نوشیدنی های مناسب فصل گرما کدامند؟

.

کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی
شیراز، با بیان اینکه یکی از مشکلات همیشگی روزهای گرم تابستان، عطش زیاد و
گرمازدگی است، توصیه هایی در مورد نوشیدنی های مناسب این فصل ارائه کرد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «نسرین نسیمی»
با اشاره به طرفداران مصرف نوشیدنی‌ های خنک، گفت: نکته‌ ای که بیش از همه برای
مقابله با گرما اهمیت دارد، استفاده از نوشیدنی ‌های طبیعی است.



او خاکشیر، تخم شربتی، بیدمشک، کاسنی، گلاب و به لیمو را از
جمله نوشیدنی های سنتی مناسب فصل گرما معرفی کرد و ادامه داد: بررسی ها نشان می
دهند که اغلب این نوشیدنی ها علاوه بر رفع تشنگی، اثرات مفیدی نیز بر سلامتی دارند؛
به عنوان مثال خاکشیر در رفع التهاب و از بین بردن کهیر مناسب است و
تخم شربتی نیز علاوه بر رفع عطش در
درمان یبوست و کم کردن وزن موثر است.



نسیمی اضافه کرد: بیدمشک
گیاهی ملین و تقویت کننده قلب و اعصاب است، عصاره گیاه کاسنی نیز به عنوان دیگر
نوشیدنی مورد توصیه، بسیار خنک و تقویت کننده قلب، معده و کلیه است.



او
در ادامه به خاصیت گلاب در تقویت اعصاب و قلب اشاره کرد که می تواند نوشیدنی
مناسبی برای این فصل باشد.



این کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه یادآور شد: نکته مهم در مصرف این نوشیدنی ها، کم شیرین بودن
آنها است؛ از آنجا که نوشیدنی های شیرین باعث دفع آب بیشتر از بدن می شوند،
بنابراین برای بهره مند شدن از فواید این نوشیدنی ها چه در رفع عطش و چه برای
اثرات مثبتی که بر سلامتی و آرامش دهندگی دارند، لازم است که این نوشیدنی ها با کمترین
میزان افزودن شیرین کننده تهیه شوند. /101



پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 7623
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب