جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/01/06
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
سلامت در نوروز؛

نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن/ بخش 3

.

از دیرباز در  آداب و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی به
عنوان جزو اصلی پذیرایی و زینت جشن های نوروز به حساب می آید.
 


متاسفانه با مدرن و صنعتی
شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این
میان نقش تغذیه صحیح و متعادل بسیار پررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل
انکار در کاهش احتمال بروز این بیماری های مزمن محسوب می شود.



در این مطلب آموزشی و در
ادامه بخش یک و دو که در روزهای گذشته منتشر شد، تلاش شده با ارائه نکاتی ساده و
کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای خود و خانواده مان
شادتر کنیم
.



-        
به
جای تلاش برای کاهش وزن در تعطیلات نوروز، توان خود را بر حفظ وزن فعلی متمرکز کنیم.



-        
هرگز
مصرف کافی آب فراموش نشود، چرا که آب سبب تندرستی دستگاه گوارش و پوست می شود.



-        
مصرف
لبنیات به اندازه کافی را به ویژه در هنگام سفر، فراموش نکنیم.



-        
حبوبات
به اندازه کافی و روزانه 5 واحد میوه و سبزی مصرف کرده و پیش از مصرف میوه هایی که
مانند سیب با پوست خورده می شوند، آن را تمیز بشوییم.



-        
تلاش
کنیم در هنگام نوشیدن چای از کشمش و خرما به جای قند استفاده شود.



-        
 تلاش کنیم فعالیت بدنی خود
را در ایام تعطیلات افزایش داده و روزانه دست کم نیم ساعت پیاده روی کنیم.



-        
 از طبخ و مصرف مواد خوراکی
سرخ شده خودداری کرده و انواع آب پز، بخارپز، تنوری و کبابی آن را انتخاب کنیم.



 



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 38987
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب