مصرف امگا 3 در دوران بارداری فراموش نشود
.
مصرف امگا 3 در شکل گیری و رشد مغزی و بهبود
عملکرد بینایی نوزاد، نقش موثری دارد.
مصرف
مقادیر کافی امگا 3 می تواند خطر ابتلا به آلرژی و حساسیت ها را در کودک کاهش دهد.
همچنین مصرف امگا 3 خطر زایمان زود رس و ابتلا به افسردگی پس از زایمان را کاهش می دهد.
ماهی
های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین و ماهی قزل آلا دارای امگا 3 هستند، اما باید
توجه کرد که ماهی هایی انتخاب شود که آلوده به جیوه و عناصر سنگین نباشند و همچنین
پوست و چربی ماهی قبل از پخت و پز جدا شود.
مادران
باردار روزانه200 تا 300 میلی گرم امگا 3نیاز
دارند که این مقدار با خوردن دو وعده ماهی در هفته تامین می شود.
در
صورت تمایل نداشتن و یا حساسیت به ماهی، باید مادران باردار مکمل امگا 3 و یا روغن
ماهی را مصرف کنند.
توجه
به این نکته ضروری است که مصرف روغن کبد ماهی در بارداری خطرناک بوده و باید در
این دوران از مصرف این نوع مکمل ها پرهیز کرد.
«فاطمه
شفیعی» کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز
پایان
خبر
نظر دهید