جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1398/11/05
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصرف امگا 3 در دوران بارداری فراموش نشود

.

مصرف امگا 3 در شکل گیری و رشد مغزی و بهبود
عملکرد بینایی نوزاد، نقش موثری دارد.



مصرف
مقادیر کافی امگا 3 می تواند خطر ابتلا به آلرژی و حساسیت ها را در کودک کاهش دهد.
همچنین مصرف امگا 3 خطر زایمان زود رس و ابتلا به افسردگی پس از زایمان را کاهش می دهد.



ماهی
های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین و ماهی قزل آلا دارای امگا 3 هستند، اما باید
توجه کرد که ماهی هایی انتخاب شود که آلوده به جیوه و عناصر سنگین نباشند و همچنین
پوست و چربی ماهی قبل از پخت و پز جدا شود.



مادران
باردار روزانه200 تا 300 میلی گرم امگا 3نیاز
دارند که این مقدار با خوردن دو وعده ماهی در هفته تامین می شود.



در
صورت تمایل نداشتن و یا حساسیت به ماهی، باید مادران باردار مکمل امگا 3 و یا روغن
ماهی را مصرف کنند.



توجه
به این نکته ضروری است که مصرف روغن کبد ماهی در بارداری خطرناک بوده و باید در
این دوران از مصرف این نوع مکمل ها پرهیز کرد.



«فاطمه
شفیعی» کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز



پایان
خبر

 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 18890
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب