سلامت در نوروز؛
رعایت ایمنی مواد خوراکی و آشامیدنی برای پیشگیری از مسمومیت در نوروز
.
از
بهداشتی و قابل شرب بودن آب اطمینان حاصل کرده و تا آنجا که امکان دارد از آب های
بسته بندی شده استفاده شود.
-
میوه و سبزی را پیش از مصرف،
به صورت صحیح شست و شو کرده و هرگز سبزی هایی را که در مکان هایی که از شست و شوی
صحیح آن اطمینان نداریم، مصرف نکنیم.
-
به
هیج وجه، شیر و فرآورده های لبنی بدون پروانه ساخت وزارت بهداشت را مصرف نکنیم.
-
از
پخت کامل مواد خوراکی اطمینان حاصل کنیم؛ چرا که تعجیل در پخت سبب عدم نابودی میکروارگانیسم
های عامل فساد شده و احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می دهد.
-
از
قرار دادن باقیمانده مواد خوراکی و آشامیدنی برای مدت زمان بیش از دو ساعت در دمای
محیط خودداری کرده و روی آن را کامل پوشانده و چنانچه اطمینان نداشتیم، باقیمانده
آن را دور بریزیم.
-
خرید
مواد خوراکی و آشامیدنی را از مراکز معتبر انجام داده و در هنگام خرید به پروانه
ساخت محصول توجه کنیم.
-
از آنجایی که رطوبت ماده
خوراکی را مستعد آلودگی می کند، تلاش شود تا خوراکی هایی با رطوبت کمتر مانند دمپخت
ها و ماکارونی تهیه و استفاده کنیم.
-
از
قرار دادن خوراک پخته شده در کنار خوراک خام خودداری کنیم، چرا که سبب انتشار سریع
آلودگی می شود.
نظر دهید