جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/01/08
  • - تعداد بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سلامت در نوروز؛

رعایت ایمنی مواد خوراکی و آشامیدنی برای پیشگیری از مسمومیت در نوروز

.

-        
از
بهداشتی و قابل شرب بودن آب اطمینان حاصل کرده و تا آنجا که امکان دارد از آب های
بسته بندی شده استفاده شود.
 


-        
 میوه و سبزی را پیش از مصرف،
به صورت صحیح شست و شو کرده و هرگز سبزی هایی را که در مکان هایی که از شست و شوی
صحیح آن اطمینان نداریم، مصرف نکنیم.



 



-        
به
هیج وجه، شیر و فرآورده های لبنی بدون پروانه ساخت وزارت بهداشت را مصرف نکنیم.



 



-        
از
پخت کامل مواد خوراکی اطمینان حاصل کنیم؛ چرا که تعجیل در پخت سبب عدم نابودی میکروارگانیسم
های عامل فساد شده و احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می دهد.



 



-        
از
قرار دادن باقیمانده مواد خوراکی و آشامیدنی برای مدت زمان بیش از دو ساعت در دمای
محیط خودداری کرده و روی آن را کامل پوشانده و چنانچه اطمینان نداشتیم، باقیمانده
آن را دور بریزیم.



 



-        
خرید
مواد خوراکی و آشامیدنی را از مراکز معتبر انجام داده و در هنگام خرید به پروانه
ساخت محصول توجه کنیم.



 



-        
 از آنجایی که رطوبت ماده
خوراکی را مستعد آلودگی می کند، تلاش شود تا خوراکی هایی با رطوبت کمتر مانند دمپخت
ها و ماکارونی تهیه و استفاده کنیم.



 



-        
از
قرار دادن خوراک پخته شده در کنار خوراک خام خودداری کنیم، چرا که سبب انتشار سریع
آلودگی می شود
.



 



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 39040
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب