جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/12/26
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سلامت در نوروز؛

راهنمای خرید آجیل در ایام نوروز

آجیل یکی از خوراکی‏ های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم: 

         اولین نکته درباره خرید آجیل، خرید از فروشگاه های معتبر است که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می ‌کنند.

         تا حد امکان از خرید آجیل های رنگ شده خودداری کنید. این آجیل ها اغلب با رنگ های غیرمجاز و غیرخوراکی رنگ می شود که ممکن است حساسیت زا باشد.

         هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشیم. به هیچ وجه نباید بو یا طعم کهنگی، کپک زدگی و ترشیدگی بدهد.

         اغلب مغزها دچار کپک‌ و قارچ‌های سمی‌ می شود که ماده‌ ای سرطان‌زا موسوم به آفلاتوکسین را ترشح می‌کند؛ بنابراین به جای محصولات باز و فله ای، آجیل های بسته بندی شده و مرغوب خریداری کنید.

         اگر در آجیل حفره مشاهده کردید، آن آجیل کهنه و فاقد کیفیت است.

         در خرید مغز گردو احتیاط کنید. روغن موجود در مغز گردو در اثر کهنگی ایجاد طعم و بوی نامطبوعی می کند.

         سعی کنیم آجیل را به صورت خام و بدون نمک خریداری کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و برای سلامت قلب و عروق خطرناک است.

         اگر خواستید مازاد آجیل‌ نوروزی را برای استفاده های بعدی کنار بگذارید، بهتر است آجیل را درون ظرف های دربسته و در محلی خشک و خنک قرار دهید.

«مریم مهارت»، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 97850
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

تنظیمات قالب