جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/01
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
سلامت در نوروز؛

راهنمای خرید آجیل برای ایام نوروز

.

آجیل
یکی از خوراکی‏ های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از
دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب
است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم:
 


·        
اولین نکته درباره خرید آجیل، خرید از فروشگاه های معتبر است
که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می ‌کنند.



·        
تا حد امکان از خرید آجیل های رنگ شده خودداری کنید. این
آجیل ها اغلب با رنگ های غیرمجاز و غیرخوراکی رنگ می شود که ممکن است حساسیت زا
باشد.



·        
هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشیم. به هیچ وجه
نباید بو یا طعم کهنگی، کپک زدگی
و ترشیدگی بدهد.



·        
اغلب مغزها دچار کپک‌ و قارچ‌های سمی‌ می شود که ماده‌ ای
سرطان‌زا موسوم به آفلاتوکسین را ترشح می‌کند؛ بنابراین به جای محصولات باز و فله
ای، آجیل های بسته بندی شده و مرغوب خریداری کنید
.



·        
اگر در آجیل حفره مشاهده کردید، آن آجیل کهنه و فاقد کیفیت است.



·        
در خرید مغز گردو احتیاط کنید. روغن موجود در مغز گردو در
اثر کهنگی ایجاد طعم و بوی نامطبوعی می کند.



·        
سعی کنیم آجیل را به صورت خام و بدون نمک خریداری کنید.
انواع بو داده سرشار از نمک بوده و برای سلامت قلب و عروق خطرناک است
.



·        
اگر خواستید مازاد آجیل‌ نوروزی را برای استفاده های بعدی
کنار بگذارید، بهتر است آجیل را درون ظرف های دربسته و در محلی خشک و خنک قرار
دهید.



«مریم مهارت»، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار نوروز 1401
  • کد خبری : 57052
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب