تغذیه در کودکان بیش فعال از زبان یک متخصص تغذیه
.
بیش
فعالی نوعی اختلال شایع است که حدود 8 تا 10 درصد کودکان را مبتلا می کند که در
پسران شایعتر از دختران است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: ویژگی های اولیه بیش فعالی از سال های اولیه رشد یعنی پیش از ورود به مدرسه شروع می شود.
دکتر «محمدحسن افتخاری» با بیان اینکه صبحانه یک وعده مهم برای کودکانی است که بیش فعال هستند، افزود: نخوردن صبحانه می تواند موجب افت قندخون و به دنبال آن تشدید تحریک پذیری و بی قراری شود.
او ادامه داد: صبحانه ای که سرشار از پروتئین و کلسیم باشد، تاثیری آرام بخش بر بسیاری از کودکان دارد و ظرفیت یادگیری را در این گونه کودکان بهبود می بخشد.
استاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی توضیح داد: کودکان ممکن است به مقادیر زیاد فسفات موجود در برخی غذاها مانند انواع سوسیس، غذاهای فرایند شده، فرآورده های شیر و نوشابه های گازدار حساس باشند؛ حساسیت های غذایی می تواند مشکل پیش فعالی را تشدید کند.
او اضافه کرد: رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی نیز باعث تشدید این مشکل در کودکان می شوند.
دکتر افتخاری توصیه کرد: بادام، گیلاس، انگور، پرتقال، گوجه فرنگی، کشمش، هلو، توت فرنگی، زردآلو، خیار، سرکه، توت سیاه، شلیل و انواع شوریجات به دلیل دارا بودن سالیسیلات باید محدود شوند./105
پایان خبر
نظر دهید