تاثیر مواد غذایی حاوی «آنتوسیانین» در مهار بیماری های قلبی عروقی و دیابت
.
برخی مطالعات بر روی
آنتوسیانین ها، فعالیت آنتی اکسیدانی و اثرات مفید آن ها در کنترل انواع دیابت و
کاهش خطر بیماری های قلبی- عروقی را نشان داده است.
بر اساس مطالعات آزمایشگاهی،
آلبالو حاوی مقادیر بالای آنتوسیانین ها است که دارای ویژگی های تحریک کننده
آزادسازی انسولین بر سلول های بتا-پانکراس است.
بر اساس نتایج مطالعات، مصرف
روزانه 40 گرم کنسانتره آب آلبالو به مدت شش هفته، وزن بدن، فشار خون و
هموگلوبین گلیکوزیله را در بانوان مبتلا به دیابت نوع دو کاهش داده و لیپیدهای خون
را در بیماران مبتلا به دیابت با چربی خون بالا، بهبود می دهد.
عملکرد آنتی اکسیدانی آب
میوه آلبالو با افزایش فعالیت آنزیم های
دفاعی آنتی اکسیدانتی بدن در کبد و خون و همچنین کاهش لیپید پراکسیداسیون حاصل از
واکنش های مضر رادیکال های آزاد، انجام می
گیرد.
آب میوه آلبالو به عنوان یک
مهارکننده سیکلو اکسیژناز نوع دو (آنزیم مسوول ایجاد التهاب و درد) و آنتی اکسیدان
در بافت های کبد و خون در مطالعات آزمایشگاهی عمل می کند؛ بر اساس این مطالعه آب میوه
آلبالو می تواند به عنوان یک محصول آنتی
اکسیدان و ضدالتهاب با خواص سودمند بر سلامتی مصرف شود./105
مهندس «پگاه مرزبان»؛ کارشناس
ارشد شیمی
آزمایشگاه مرجع معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز
پایان خبر
نظر دهید