بیشتر بدانیم: بهداشت و مصرف مواد غذایی پس از وقوع سیلاب
.
رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی که در معرض
سیلاب قرار گرفته اند، امری بسیار ضروری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی
شیراز، کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
دانشگاه گفت: رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی که در معرض سیلاب قرار گرفته اند،
ضروری است و برای حفظ سلامتی خود باید به آن توجه کنیم.
«احسان متقیان پور» افزود: سبزیجات و میوه هایی
که در تماس با سیلاب قرار گرفته اند و قبل از مصرف پوست کنی نمی شوند، مانند توت
فرنگی و کاهو، نباید مصرف شوند.
او ادامه داد: باید از مصرف مواد غذایی درون
ظروف و شیشه های دارای درب پیچی و یا سایر درپوش هایی که احتمال نفوذ آب آلوده به
درون آنها وجود دارد مانند ظروف ادویه جات، مربا، عسل، ترشی و سایر کنسروهای خانگی
بپرهیزیم.
این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
بیان کرد: در صورت نفوذ سیلاب و آلوده شدن یخچال و کابینت ها، باید تمامی مواد غذایی
درون بسته بندی های کاغذی، مقوایی، فیبری و پارچه ای معدوم شوند.
متقیان پور اضافه کرد: در صورت قطع برق و یا
خراب شدن یخچال و فریزر، از مصرف مواد غذایی درون آن و مواد غذایی فریز شده که از
حالت انجماد خارج و نرم شده اند به ویژه اقلامی مانند گوشت و ماهی خودداری کنیم.
پایان خبر
نظر دهید