جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/10/06
  • - تعداد بازدید: 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آیا عسل در سلامت دهان و دندان تاثیرگذار است؟

.

عسل طبیعی ماده ای غذایی و شیرین است که نه تنها صدمه ای
به دندان های ما نمی زند، بلکه از آنها محافظت می کند.

 


مواد موجود در عسل، به صورت طبیعی از دهان، دندان و روده
محافظت و ضد عفونی می کند و باعث سفیدی طبیعی دندان ها نیز می شود؛ عسل تنها ماده
غذایی شیرین جهان است که علاوه بر مصرف به عنوان یک ماده غذایی بسیار لذیذ، دارای خاصیت
ایجاد انرژی و شادابی نیز هست.



یافته های علمی نشان می دهد مصرف موم عسل برای پیشگیری از
ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی سودمند است؛ غلظت های مختلف عصاره موم عسل، باعث توقف
رشد و یا نابودی میکروب های اصلی موثردر ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی موسوم به باکتری
«استرپتوکوکوس موتانس» می شود.



قندهای موجود در عسل با شیرینی فراوانی که دارد به دندان
ها هیچ صدمه ای نمی زند، بلکه می تواند آنها را سفید و لثه ها را محکم سازد؛
چنانچه شکر مدتی در دهان بماند، به وسیله باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسید
لاکتیک در دهان می شود که برای دندان ها مضر است، اما عسل بر خلاف شکر چون دارای
یک نوع آنتی بیوتیک طبیعی است، هیچگونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندان ها را ضدعفونی
می کند، به همین دلیل مصرف آن به ویژه در کودکان، نه تنها هیچ ضرری برای دندان ندارد،
بلکه مفید نیز هست.



دکتر «شکوه مهربان کار» مسوول واحد سلامت دهان و دندان
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 52736
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب