جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/10/11
  • - تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

12 گام تغذیه ای تا پیشگیری از سرطان

.

سرطان
(Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی
از سلول‌های بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد می‌کنند و به سایر قسمت‌های بدن نیز
گسترش می‌یابد. سرطان شامل انواع تومورهای
 بدخیم می‌شود که در پزشکی
آنها را بیشتر با نام نئوپلاسم
 می‌شناسند.

 


توصیه
های تغذیه ای



1.     
روزانه
5 واحد یا بیشتر از انواع سبزی و میوه مصرف کنیم.



2.     
مصرف
مقدار زیادی از غذاهای با فیبر بالا، مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات



3.     
با
افزایش فیبر در رژیم غذایی، مقدار مایعات بایستی به دست کم 8 لیوان در روز افزایش
یابد.



4.     
ارجحیت
مصرف حبوبات و غلات کامل به غلات فرآوری شده (تصفیه شده) و قندهای ساده



5.     
محدود
کردن مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت فرآوری شده و چرب



6.     
مصرف
روغن جامد و سس های چرب ممنوع است.



7.     
بهترین
روغن مصرفی زیتون و کانولا است.



8.     
حفظ
وزن در محدوده استاندارد و تعادل کالری دریافتی با فعالیت بدنی



9.     
فعالیت
بدنی متوسط تا شدید (دست کم 30 دقیقه در پنج روز از هفته)



10. نگهداری
مواد غذایی در یخچال در دمای زیر 4 درجه سانتیگراد



11. از
مصرف قوطی های آسیب دیده، ورم کرده، زنگ زده یا تو رفته
)به
صورت عمیق
( پرهیز کنیم و اطمینان حاصل
کنیم که غذاهای بسته بندی شده به نحو مناسبی درزگیری شده است.



12. از
مصرف تخم مرغ های شکسته یا نگهداری شده در خارج از یخچال خودداری کنیم./ف.نوروزی
فرد



«راضیه حسینی»، کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،
دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 72324
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب